Resultaten BCD-tornooi

Liesbeth wint Dames dubbel B1, Paemel en Oste het Heren dubbel B2
Jana en Seppe worden C2

B1
HE B1 : Klaas De Waele en Jordy Van Der Sypt bereikten de kwartfinales waar ze verloren van respectievelijk Tom Thierens en Davy Verdoorent.
David Hesters (Pluimplukkers) wist nog eens een enkeltornooi op zijn naam te schrijven. Hij won de finale in 2 sets van Verdoorent.

DE B1 : Tine Roeymans (Antwerp) wist haar status van 1ste reekshoofd te verzilveren tegen Lynn Sioncke. Voor Lokerse stonden geen deelnemers op de tabel.

HD B1 : 2 kwartfinalisten was het hoogst haalbare voor Lokerse. Dries De Keukelaere met Davy Van De Putte gingen eruit tegen Polfliet/Naessens. Chris Vandecasteele met Frederik Desander verloren van de latere winnaars Van Den Branden/Van Gastel.

DD B1 : Liesbeth De Bock wint samen met Lynn Sioncke. In de halves werden Doms/Roeymans geklopt in 3 sets. In de finale wonnen ze nipt van Van De Voorde/Vercruysse. Proficiat Liesbeth!

GD B1 : Liesbeth De Bock en Frederik Desander verliezen de halve finale met 21-18 in de derde set van de latere winnaars Hesters/Roeymans. Helaas.

B2
HE B2 :
De kwartfinales bleken voor veel Lokerse-spelers een eindpunt (zou het te maken hebben dat ze anders de zondag moesten terugkomen??)
In het enkelspel werden Hannes Beauprez, Patrick De Vylder en Bart Famaey eruit geknikkerd in de kwartfinales. Hannes had de eer van dit tegen de latere winnaar te doen (Marty Noyez)

DE B2 : Alleen Vicky D’Haen stond erop voor Lokerse, maar zij verloor al in haar 1ste wedstrijd (wel in 3 sets).
Isabelle Geeraerts (die volgend seizoen voor Lokerse komt spelen) wint het enkeltornooi. Proficiat hiervoor!
HD B2 : Deze reeks wordt al jaren gedomineerd door onze eigen spelers. Ook dit jaar was het niet anders met 3 van de 4 halve finalisten.
Stijn Deley en Bart Famaey verslikten zich daar wel in Calleeuw/Van Gerwen. In de andere halve versloegen Steven Oste en Davy Van Paemel de clubgenoten Dirk De Gucht en Patrick De Vylder.
In de finale wisten Oste/Van Paemel in 2 sets te winnen van het Nederlandse duo. Proficiat mannen!

DD B2 : Geen Lokerse deelnemers op de tableau. Nele Guns en Debbie Keizer wonnen het tornooi.

GD B2 : Vicky D’Haen wist op zondag sterker uit de hoek te komen. Met Philip Vervaecke verloor ze in de halve finale van de latere winnaars Meyvaert/Guns

C1
DE C1 :
Kimberley Hillaert sneuvelde in de halve finales. Sylvie Daeyaert geraakte niet door de eerste ronde.

HD C1 : Gert Van Bouwel (met Joe Achten) wisten zich te plaatsen voor de finale. Daarin werden ze verslagen door De Visscher/Delaet.

GD C1 : Dirk Bondroit (met Sandra Van Landeghem) gingen er in de halves uit tegen een Nederlands duo.

C2
HE C2 :
Jasper Poppe en Gianni De Wilde gingen er in de 2de ronde al uit. Gianni verloor wel van de sterk spelende Livio Osayade die het enkeltornooi ook wint.

DE C2 : Alleen Laurence Fermont waagde zich aan het enkelspel. Zij had de pech van in de 1ste ronde meteen tegenover de latere winnares te staan.

HD C2 : Jasper en Gianni verloren van de latere winnaars, Stefaan Van Moeseke en Manu Vercauteren gingen eruit in de kwartfinales.

GD C2 : Gianni De Wilde en Merel Van Eynde hoopten op winst maar in de halve gingen ze er nipt (met 21-19 in de derde set) uit.

D :
HE D :
Veel jong Lokers geweld op de terreinen in de D-reeks. Voor enkelen zelfs voor hun eerste ervaring in het tornooiencircuit. Toch kwamen er al enkele knappe resultaten naar voor. Nassim Amnad, Pieter Verlee, Steven Van den Berghe en Niels De Wilde  gingen er reeds uit in de 1ste ronde. Voor Frank De Wilde, Wim Brondeel en Lander Borgonjon was het een ronde later afgelopen. Nils De Smet en Werner Van den Broeck bereikten de kwartfinales en Seppe Maesen knokte zich tot in de finale. Daar verloor hij in 2 nipte sets
Maar niet getreurd, met 4 gewonnen wedstrijden dwingt Seppe meteen een klassementsstijging af naar de C2. Proficiat Seppe!

DE D : Celine Kelem en Astrid Thuysbaert gaan eruit in de kwartfinale (Celine tegen de latere winnares). Jana Segers behaalde knap de finale waarin ze in een zware driesetter het onderspit moest delven. Maar ook Jana wordt met 3 gewonnen wedstrijden meteen C2. Proficiat Jana!

HD D : dankzij winst tegen Frank De Wilde en Rik D’Hont wisten Wim Brondeel en Niels De Wilde zich te plaatsen voor de finale. Daarin werden ze jammer genoeg zeer nipt verslagen (21-19 in de derde set).

DD D : Eline Pringels wist de halve finale te bereiken (met Laure Cuykens). Jana Segers en Celine Kelem stootten in hun eerste ronde op de latere winnaressen. Ze verloren in 3 sets.

GD D : Nils De Smet en Eline Pringels konden niet winnen in de halve finale.
Pieter Verlee en Nancy De Wilde sneuvelden een ronde vroeger.

0 gedachten over “Resultaten BCD-tornooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *