Resultaten tornooi Halle

In de mix B1 speelde Joke Breynaert (C1) met Patrick Debrule (B1) tegen enkele gerenommeerde namen uit Brabant. Arnaud Deleu met Sara Haelterman, Bjorn Spruyt met Femke Rolies, Benjamin Braem (ex-A) met Evi Van Damme en Mathieu Lequeux met Cathy Sloth. De match tegen Benjamin en Evi mochten ze op hun naam schrijven.

Klaas speelde B1 dubbel met Patrick De Brule, maar we mochten excuses uitvinden. Ook daar leuke matchen, maar geen winsten op te tekenen. 1 driesetter en enkele bijna-setjes. Patrick had de dag voordien tot 5u zijn 30ste verjaardag gevierd… Laat ons dat maar aangrijpen als excuses.

Joke trad ook aan in de enkel (verlies eerste ronde) en in de dubbel dames. Met Lien Coenen als gelegenheids-kruisje kwamen ze mooi door alle voorrondes tot in de finale, waar ze het moesten opnemen tegen Sofie Van Landeghem en Sarah Vander Massen. De eerste set was bar slecht, maar mits bijsturen werd de tweede set gewonnen. De laatste set was een thriller op conditie, die spijtiggenoeg nipt verloren ging.

Klaas mocht B1 enkelen. In poule met Arnaud Deleu, Sander Van Den Eijnde en Benjamin Braem beloofden het leerrijke matchen te worden. Tegen Sander was het wennen aan de zaal, tweede set nipt verloren. Eerste reekshoofd Arnaud Deleu won de eerste set, maar de tweede pakte Klaas met verschil. Bij wisselen op 11-10 ging het fout: 4 missers op rij en niet meer kunnen bijbenen. Tegen Benjamin verliep het gelijkaardig: nooit achter gestaan tot 12-12 en dan plots gedaan, geen punt meer maken… tot op het einde van de match.

Fijn tornooi, veel inschrijvingen, zware matchen.
– Klaas –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *