Update YYC

Vandaag, zaterdag,  was het nog eens YYC, de vierde in de reeks, in Dendermonde. Stein heeft uitstekend gespeeld en voor de tweede keer dit seizoen de enkeloverwinning binnengehaald. In de halve finale was het al een zinderende partij tegen de beresterke Lindert Vandeurzen. Stein trok, na nipt verlies in de eerste (21-23) & een overtuigende 2e set (21-12) , de partij nipt (maar koelbloedig ;-)?) in de derde set naar zich toe met 21-19.

In de finale wachtte Hoensbroeck JE-11 winnaar Julien Carraggi. Stein was vastbesloten iets neer te zetten. Eerste set ging verdiend maar weer nipt met 21-19 naar Julien (foutje op toernooi.nl :-(). Julien trapte op het einde van de 2e set op z’n adem en verloor met 21-17. Superspannend rallywerk beëindigde de derde set in het voordeel van Stein met 21-18! Grote blijdschap aan de ene zijde van het net en moegestreden ontgoocheling de andere kant. Julien & Stein speelden alweer een knappe hoogstaande finale! Ondanks dat de finale pas begon om 19u50 bleven er toch zo’n 30 supporters & badmintonliefhebbers op post!!

Julien & Stein - Foto Nico Carraggi

Ook in het dubbel was Stein actief wederom met een superspelende Siebe Lodders … maar wat in Ieper in de kwartfinale in 2 sets kon, mocht niet zijn vandaag in de halve finale. Verlies tegen Julien en Egon in de derde set. 4 setpunten hebben ze gehad in deze dubbelthriller. Maar toch verloren met 27-25!

Foto Philippe Lallemand YYC Ieper
Stein, coach Elke, Siebe - Foto Philippe Lallemand YYC Ieper

Tussenstand na 4 YYC’s : Stein heeft 2 enkel- & 2 dubbeloverwinningen 😉

– Dirk –

0 gedachten over “Update YYC

  1. Proficiat Stein !!
    Graag hadden we nog blijven kijken naar deze superspannende finale…maar het was al een hele lange dag voor ons…volgende keer nog eens overdoen he 😉
    Alleszins een mooie prestatie !
    In het dubbel lukte het net niet, maar niet getreurd, er komen nog kansen.
    groetjes en tot binnenkort in Leuven !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *