Dubbelwinst in Brasschaat, 3 titels in Zaffelaere

(Foto : Raf Schoonbaert)

Stijn Van Herbruggen knalde op het Int. tornooi van Brasschaat als vanouds. In het heren enkel A werd Stijn pas in de halve finale verslagen door Rover Jay (Olve) die later ook het tornooi won. In het heren dubbel A speelden Stijn & Tim Van Herbruggen voor de gelegenheid eens samen. Met succes! Zonder setverlies namen zij de tornooiwinst beet!

In het heren dubbel B1 bewees Joris Penneman nog weinig last te hebben van het examen-intermezzum. Met gelegenheidspartner Vincent Van Poeke (Oudegem) bereikte hij de finale. Daarin bleken Van Nauw/Hellemans in 2 sets te sterk. In de halve finale versloegen ze nog een ander Lokerse duo Robberecht/Van De Putte.

Dichter bij huis organiseerden The Flying Shuttles Zaffelaere voor de 35ste keer hun nationaal tornooi. 16 Lokeraars waagden hun kans.

Laurens Pluquet pakte in 2016 al zijn derde enkeltitel in het heren enkel B1, zonder setverlies. Ook in het heren dubbel B1 aat het lang goed. In de finale werden Laurens & Mathias De Smet echter geklopt in 2 sets.
Nog een winnaar vinden we terug in het heren dubbel C2. In een aardig Lokerse-getinte poule pakken Frank De Wilde & Kurt Tollenaere uiteindelijk de oppergaai. Het was echter niet zonder slag of stoot want de heren hadden maar liefst 3 keer een driesetter nodig om voorbij hun opponenten te geraken. Des te zoeter het smaakt uiteraard :-). Lukas Segers & Ben Van De Wiele werden 3e in diezelfde poule.

Jasper Poppe & Laurence wisten in het gemengd dubbel C1 te zegevieren. Na winst in hun poule konden ze de finale winnen in 3 sets. Karen Van Lancker haalde nog zilver in het dames enkel C2 en brons in het dames dubbel C2 met Inge De Moor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *