Stort je hart uit bij … Madame de la Plume Perdue

Beste Madame de la Plume Perdue

Mijn baasje behoort tot de “iets dikkere” orde der humanoïden. Alhoewel hij zich absoluut te pletter traint (hmm) komen de kilootjes er nog steeds vlotjes bij en gaat zijn klassement er geen zak op vooruit. Wat nog erger is, op dit moment behoort hij zelfs niet meer tot de benadigde reekshoofden uit zijn reeks. Waaraan kan dit liggen? Zelfs tijdens het vrijen behoren mijn autobanden tot een stevig houvast voor zijn partner. Elk dieet heeft gefaald. Kan u hem alstublieft helpen?

—————————————————————

Beste buik,

Ik kan best begrijpen dat u zeer bezorgd bent over uw uiterlijk. Enkele indiscrete vraagjes? Heeft u nog succes bij de vrouwen of zoekt hij zijn heil reeds bij de zwaardere gewichtsklasse? Ontstaan er zware golvende bewegingen als hij zijn veters bindt of als hij een pluimpje opraapt? Zijn de 6 blokjes buikspieren gesmolten als sneeuw voor de zon? Heeft hij last van één van de volgende drie dikmakertjes?

1)       Heeft uw baasje de curieuze afwijking telkenmale te stoppen bij de Quick?
Oplossing : gelieve aan uw vrienden de talgklieren de opdracht te geven overvloedig vocht af te scheiden zodanig dat uw baasje in aanmerking komt voor een jaarabonnement Biactol. Werkt dit niet, huur dan een vrouw in die hem absoluut duidelijk maakt dat puistjes en zweren tegenwoordig niet meer in zijn.

2)       Heeft uw baasje de rare gewoonte om als dorstlesser te grijpen naar gerstennat?
Oplossing : gelieve uw vrienden de hersenen door te spelen dat deze situatie voor hen als levensbedreigend is en hen regelrecht naar een IQ van 50 voert. Laat de hoofdpijnen zegevieren. Verwittig ook uw vriend de mond om zijn geuren rijkelijk te verspreiden zodanig dat er een spontane ademruimte rondom uw baasje ontstaat. Eventuele tip : organiseer een tombola en stuur Walter met de opbrengst op onbepaald verlof zodat uw baasje beter kan afkicken.

3)       Gaat uw baasje regelmatig met u te voet of met de fiets of met de auto richting Pitta Melita?
Oplossing : gelieve dan aan uw vriend de lever volgende diensten te vragen : merk hem op om op regelmatige tijdstippen steken te geven. Idem dito voor de milt.
Resultaat :  hij zal steeds minder gaan of wel zijn tempo waarmee hij zich voortbeweegt om zijn vraatzucht te stillen met rasse schreden achteruitgaan.

U ziet, beste buik, er is nog altijd hoop tenzij u in de clinch ligt met uw baasje zelf. Een eventueel leven op zich is hierbij aan te raden ofwel kunt u altijd de vers aangekomen hoeveelheid eten en drinken terug naar buiten ophoesten.
Veel succes!
Sportieve groeten,

Madame de la Plume Perdue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *