Succesvol Danlie: 4 titels en 1 keer zilver

Als zelfs de Mul, Gert en de Foer zich in tornooioutfit hijsen, dan weet je dat je in Lokeren zelf of in Hamme bent. De jaarlijkse Vicaris-cup zorgt immers steeds weer voor een uitgebreide Lokerse delegatie. Net zoals ongeveer alle jaren voordien was het stralend weer toen we zaterdag met een hele bende aankwamen. Veel te goed weer om binnen te badmintonnen…

Het zonnetje was er in de zaal niet echt, maar de warmte was er meer dan aanwezig. Ondanks de tropische temperaturen behaalde onze rode armada een heleboel prachtresultaten. In het HD B2 waren Joris en Dries als eerste reekshoofd aangeduid, maar in hun eerste wedstrijd tegen Beemer en De Foer moesten ze toch serieus werken. De andere wedstrijden gingen iets vlotter zodat poulewinst al binnen was. In de andere poule walsten Evert en Jasper (tweede reekshoofd) over de tegenstand. Beide poulewinnaars moesten het nu onder elkaar uitvechten in een Lokerse finale.

Joris en Dries haalden niet meer hun hoge niveau van de eerste wedstrijden en bij Evert en Jasper lukte alles. Vlotte winst in twee sets voor Evert en Jasper!

In het HD C1 traden verscheidene Lokerse koppels aan. Voor Wouter & Wim en Frederik & Pieter waren de poules het eindstation; Matthias en Laurens sneuvelden een ronde verder, maar Lander (met Nicolas De Roo) ging all the way. Mooie overwinning!

In het HD C2 sneuvelde iedereen helaas in de poules. Geen winst voor Mattis & Dieter, Rik & Thijs en Johan & Gert.

Op zondag mocht Thom terugkomen voor het enkelspel en voor het eerst in zijn carrière won hij het HE B2. Vooral in de derde sets speelde hij de tegenstand echt wel op een hoopje.

Buzze (met Emma Mussche) won na een aantal spannende driesetters de GD B1-poule en bijgevolg direct het tornooi.

Eén gedachte over “Succesvol Danlie: 4 titels en 1 keer zilver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *