Tim finalist op Flemish Summer Tournament

2 Lokerse-spelers bij laatste 4 heren enkel A

De tijd dat de Lokerse-spelers pas half september uit hun zomerslaap ontwaken is voorbij. Op het Internationaal zomertornooi van Wetteren. In de A-reeks bewees Tim Van Herbruggen al meteen zijn goede vorm in het begin van het seizoen.
In het gemengd dubbel A moesten Tim & Hanne Janssens (OLVE) pas in de finale hun meerdere erkennen in het Nederlandse topduo Nottelman/Djajawasito. Ook het enkel en dubbel zitten al snor. Meer zelfs, in het heren enkel A stonden 2 Lokeraars bij de laatste 4.
Ook Stijn Van Herbruggen staat al meteen scherp met winst tegen respectievelijk Desloovere , Wuillaume & Arnaud Delsaut. In de halve was Nottelman (n° 7 van Nederland) echter te sterk. Tim won van Pierre, Tijl Dewit & Tom Acke maar moest dan het hoofd buigen tegen Thijs Demeyere.
Tim & Stijn speelden voor de gelegenheid eens samen (en kwamen uit als 2e reekshoofd). Ze misten op een haar na de finale na verlies met 22-20 in de 3e set tegen de broertjes Dewit.

In het gemengd dubbel B1 zal buZZe niet goed geslapen hebben na zijn nederlaag in de halve finale tegen Pluimplukker De Grauwe. Eline Stremus plaatste er in het dames enke C2 nog een 6e Lokerse halve finale bij. Mooi op weg richting C1 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *