Tornooi Drive : Sam wint Heren dubbel A, Caro het dames dubbel B1

Op het BBAC-tornooi van Drive heeft Sam Van den Broeck zijn seizoensstart niet gemist. In het heren dubbel A won hij samen met Nick Marcoen de finale van Eeckhoudt/Lejoint. Ze verloren doorheen het tornooi geen enkele set! Stijn Van Herbruggen (met David Hesters) verloren in de kwart van Eeckhoudt/Lejoint.

Ook bij de dames mochten we een laureaat vieren! In het dames dubbel B1 kon Caro Neyrinck zegevieren met Marie Demeyere. Ook hier zonder setverlies! Bij de heren speelden Jordy Van Der Sypt & Davy Van De Putte verdienstelijke enkels. Zij werden respectievelijk in de 1/8 en 1/16 uitgeschakeld in 3 sets. Ook het dubbelspel eindigde vroegtijdig na verlies in de 1/8 finale tegen Lokeren-huurling Eddy Van Herbruggen. Eddy verloor de finale in 3 sets.
In het gemengd dubbel B1 tot slot verloren Jordy Van Der Sypt & Ellen Vanderveken de 3de set met 24-22 in de kwartfinale.

In het dames enkel B2 werd Kimberley Hillaert in de 2e ronde verslaan door de latere winnaar. Broer Gregory bereikte de halve finales in het heren enkel C1. Hij ging er nipt uit tegen de latere winnaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *