Tornooi Pluimplukkers : Caro Neyrinck wint dubbel B1 en Lieven & Sam winnen dubbel D

Op het tornooi van De Pluimplukkers kwamen de spelers van Lokerse voor het eerst in grote(re) getale naar buiten. Ziehier een overzicht van de belangrijkste restultaten :

Den A :
Stijn Van Herbruggen (met Gert Priem) & Laurens Pluquet (met Arno Vandenhoucke) verliezen beide in de halve finales. Ook in het gemengd waren de halve finales het eindpunt voor Van Herbruggen (met Nining). Ze verloren van latere winnaars Gaspard/Devooght.

Den B1 :
Caro Neyrinck zet op haar eerste tornooi van het seizoen meteen een eerste overwinning achter haar naam. In het dames dubbel wint ze het tornooi zonder setverlies. Haar dubbelpartner was Marie Demeyere van DZ.

In het gemengd werden Caro & Laurens verloren ze de halve finale van de latere winnaars.

Laurens Pluquet kwam ook nog in actie in het enkelspel waar hij strandde in de kwartfinale.

Den B2 :
Een andere puike prestatie kwam er van Thom Beemer & Jasper Poppe. Ze behaalden de halve finale in het heren dubbel.

De C1 :
Eenzelfde resultaat voor Merel Van Eynde in het dames enkel en Evert Bastiaens met Frederik D’hondt in het heren dubbel.

Den D :
We moeten naar de D-reeks gaan voor nog een tweede overwinning. Daar versloegen Lieven De Smedt & Sam Dujardin een ander Lokers duo Rik D’hont & Jelle Christiaens. Ook in het enkelspel presteerde Lieven niet slecht met (wat had u gedacht) een halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *