Tornooiresultaten Buggenhout, Wetteren & Waregem: 6 titels en nog veel ereplaatsen

Beginnen doen we met de resultaten van het tornooi van Buggenhout van vorig weekend.

Caro (met Emma Billiouw) won het DD B1 zonder setverlies. Met Laurens Pluquet won ze via een aantal driesetters ook een tweede titel in het GD B1. Mooie prestatie!

Voor een derde Lokerse titel zorgden Evert en Justine door het GD C1 te winnen. Diezelfde Evert sneuvelde met Seppe in de halve finales van het HD C1 tegen de latere winnaars.

In het HD B2 vormden Thom en Joris een complementair duo. Pas in de finale moesten ze hun meerdere erkennen in de tegenstanders. In het HE B2 sneuvelde Joris in de halve finales. Merel was in het DE C1 dicht bij een eerste titel, maar na twee spannende sets moest ze in de derde set toch buigen voor de tegenstandster.

In het HD C2 zat een Lokerse finale er lang in, maar helaas sneuvelden zowel Wouter en Wim als Stefaan en Manu in de halve finales.  Ook voor Jelle waren de halve finales in het HDD (met gelegenheidskruisjespartner Lennart Schelfhout) en HED helaas het eindstation.

Finaleboys Wetteren

Ook in Wetteren stapelden de ereplaatsen elkaar op. Op zaterdag vaardigde onze Lokerse armada in de finales van zowel HD B2, C1, C2 en D een duo af. Helaas konden enkel Rik (in zijn zogezegd laatste seizoen) en Jelle de oppergaai wegkapen na een beklijvende en zeer geanimeerde driesetter. Joris en Evert, Seppe en Gregory & Stan en Pieter sneuvelden helaas in het zicht van de eindmeet.

Gregory zette deze ontgoocheling zondag met glans van zich af en haalde de eindwinst binnen in het HE C1. Merel sneuvelde net als in Buggenhout in de finale en moest met een zilveren plak genoegen nemen. Met Evert was het liedje in het GD C1 in de halve finales helaas uitgezongen. Ook voor Joris in het HE B2 was de halve finale helaas het eindstation.

Op de valreep kaapte Lokerse ook in Wetteren nog een derde titel weg. Jordy lijkt helemaal terug na zijn blessure en won met zijn “meer dan mixpartner Emmelie” knap het GD B1.

Op het BBAC tornooi in Waregem behaalden onze spelers 3 finales. Zowel Laurens Pluquet (met Thomas Maes)  in het HD B1 als Caro Neyrinck (met Demeyere) in DD B1 verloren de finale. Caro schakelde ploeggenoot Marlies Ramboer uit in de halve finales.
Laurens Pluquet & Caro Neyrinck speelden samen de finale in het GD B1, maar ook hier kon de oppergaai niet binnen gehaald worden.

4 gedachten over “Tornooiresultaten Buggenhout, Wetteren & Waregem: 6 titels en nog veel ereplaatsen

  1. @ Pieter: Ik zou dit verslagje maar eens herschrijven. Caro heeft met Marie Demeyere gedubbeld. Evert heeft met Merel gemixed. En Thom Beemer heeft met Jasper gedubbeld.

  2. Ter info – aanvulling : er was dit weekend ook nog een BBAC tornooi in Waregem waar Caro finale dubbel dames en mix speelde en spijtig genoeg verloor en Laurens finale dubbel heren en mix speelde met hetzelfde resultaat. Een mooie afsluiter aan hun B1 optreden in het tornooicircuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *