Tornooiresultaten Danlie Hamme

Eline Stremus & Johan De Mul slaan dubbelslag

In de aanloop naar ons eigenste ABCD-tornooi gaan veel spelers ritme op doen op het tornooi van Danlie Hamme, in de Lokerse volksmond ook vaak genoemd als de Vicaris-Cup.
Vicaris… het regionale goud met witschuimende kraag lokt vanzelfsprekend het iets oudere publiek… al blijkt de jeugd toch ook de weg naar de traditie te vinden.

Veel Lokersrode shirts dus en zij zorgden van B1 tot en met D voor mooie resultaten.

In het B1 klassement greep Gianni De Wilde 2 keer naast de oppergaai. In de finale van het Heren enkel B1 verloor hij in 2 sets van Steven Verbruggen. In het heren dubbel was het Eeklo’se duo De Baets-Recollecte die hen de weg naar goud versperde. Gianni speelde met Lander Borgonjon. Ook Isabelle Geeraerts behaalde zilver. In een poule van 5 moest ze enkel Emma Mussche laten voorgaan. Davy Van De Putte slaagde er wel in de hoofdprijs binnen te halen. In het gemengd dubbel B1 won buZZe met Emma Mussche (Landegem) van De Baets/Vereecke.

Bij de B2′s waren de anciens aan het feest. In het heren dubbel wonnen Dries De Keukelaere & Johan De Mul alles in 2 sets. Gregory Hillaert & Pieter Verlee werden knap 3e. Evert Bastiaens & Kaat De Keukelaere konden dit keer niet winnen in het gemengd dubbel B2. Ze gingen in de finale ten onder in 2 sets. In het enkelspel werden er geen potten gebroken.

Ook in de C1 was het prijs voor Johan De Mul. Samen met Isabelle Geeraerts behaalde hij voor de 2e keer goud. Melissa De Smet (met Alain Clemminck) werd knap tweede. Bij het heren dubbel C1 behaalden Thijs De Coninck & Wouter Fransaer een 3e plek.

Eline Stremus scoorde ook 2 keer. In het dames enkel C2 won ze haar poule en ook in het dames dubbel C2 was het prijs voor Eline samen met Laurence Fermont.

Het plaatje wordt compleet gemaakt door een overwinning van Jochen Everaert in het gemengd dubbel D. Siebe Verhoeven & Karen Van Lancker doen er nog 2 zilveren plakken bovenop in het heren enkel en dames enkel D.

Dikke proficiat iedereen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *