Tornooiresultaten Wetteren & Waregem

Joke D’hont schittert in het dames enkel B2

Op het prestigieuze regenboogtornooi van Waregem (BBAC-Top) verraste Joke D’hont door het dames enkel B2 te winnen! In de halve finale had Joke een bijzonder taaie klant aan Shauni Goemaere. Nipte winst met 21-19 in de derde set. Maar in de finale stond totaal geen maat op ons Joke. Ze versloeg Louise Tack met 21-8 ; 21-8. Een dikke proficiat!
In het dames dubbel B1 eindigde het tornooi voor Joke D’hont & Marlies Ramboer in de kwartfinale.

In de A-reeks braken onze spelers geen potten. Laurens Pluquet, Tim & Stijn Van Herbruggen & Caro Neyrinck overleefden allen wel hun eerste ronde maar gingen er dan uit.

Lokerse-spelers beheersen de B-reeksen in Wetteren

Opnieuw een schitterend rapport voor Froni Van Daele. Traditioneel treedt ze aan in de 3 disciplines en telkens opnieuw graait ons Froni het merendeel van de prijzen mee. Te beginnen in het Dames dubbel B waar Froni dubbelde met Emmelie Muylaert. Zonder setverlies wonnen de dames het tornooi. Maar dit was nog maar het begin. Ook in het enkelspel raasde Froni door de tabellen. Alleen de finale tegen het 2e reekshoofd moest onze Lokerse dame alles uit de kast halen… maar de overwinning werd binnen gehaald. Ook in het gemengd dubbel B1 werd de finale gehaald. Met vaste mixmaat Davy ‘buZZe’ Van De Putte moesten ze zich echter neerleggen bij de oppermachten van Debaets/Recollecte. 2x goud en 1x zilver is echt een bijzonder knap resultaat! Proficiat Froni!

Naast straffe vrouwen hebben we gelukkig ook straffe kerels! Evert Bastiaens is er zo één van. Evert mocht als 2e reekshoofd starten in het enkelspel en bevestigde die status door zich met 3 winstmatchen tot in de finale te kloppen. Daarin stond geen maat op onze jonkie die overtuigend won van Spileers. Spileers klopte in de halve finale Dries De Keukelaere er uit. Evert won in 2 korte sets het heren enkel B2! Samen met Kaat De Keukelaere was Evert dan weer succesvol in het gemengd dubbel B2. Ook hier dus 2x goud.

En tis nog niet gedaan want in het heren dubbel B2 toonden ook onze anciens nog dat ze kunnen badmintonnen. Patrick De Vylder & Tom De Foer rolden net als in Stekene de volledige tableau op. In de finale wonnen ze van  Seppe Maesen & Thijs De Coninck die een enorme progressie gemaakt hebben. In de halve finale wonnen ze bv. Dries De Keukelaere & Steven Oste. Maw. Lokerse met 3 duo’s in de halve finales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *