Tornooiverslagen uit Stekene & Brugge

6x goud & 8x zilver in Stekene!

Laurens Pluquet voelde zich duidelijk in zijn sas in de (nieuwe) sporthal van Stekene. Laurens, net van A naar B1 gezakt bewees dat dit een niet-op-zijn-plaats-zijnde daling was. In het enkelspel won hij al zijn wedstrijden (inclusief finale) in 2 sets. Ook het heren dubbel B1 ging naar Laurens al was de halve finale een hele nipte. Knap resultaat zo 2x in de roos!

Ook het gemengd dubbel B1 werd op naam geschreven van een Lokerse-duo. Het eerste reekshoofd Van De Putte / Van Daele won duidelijk de poule. Ook de finale werd gewonnen met een duidelijk verschil. Ook Buzze kon er een tweede eerste plaats naast leggen. In het heren enkel B2 verzilverde Davy zijn recente klassementsdaling met een overwinning. Bij het dames enkel B2 moest Kimberley Hillaert in 3 sets haar meerdere erkennen in Ine Van Wouwe. Sofie Van Landeghem werd 3e in de enkelpoule. Ook in het dames dubbel B2 was het net niet voor Kimberley. Met Isabelle Geeraerts aan haar zijde moest ze de zusjes Duré laten voorgaan. Nog een zilveren plak was er voor Jasper Poppe & Merel Van Eynde in het gemengd dubbel B2. Sofie Van Landeghem werd (opnieuw) derde.

Ook in de C1 kon Lokerse een enkelwinnaar naar voor schuiven. Jens Schuurman vaagde als eerste reekshoofd de hele tabel weg. Knap werk! Merel Van Eynde & Jana Segers verloren nipt in 3 sets de finale van het dames dubbel C1.

Mare Van Britsom verzorgde Lokerse een 8e zilveren medaille in het dames dubbel C2. Samen met Ellis Daneels verloren ze in 3 sets de finale van het 2e reekshoofd.

Pluquet slaat ook toe in Brugge!

Op het gerenommeerde Internationale Toptornooi van Brugge wist Laurens Pluquet een week later opnieuw te bevestigen. In het heren dubbel B1 was er eerst een pijnlijke uitschakeling in de 2e ronde (met 26-24 in de derde set) maar in het heren enkel B1 overwon hij alles en iedereen in 2 sets. Met deze kleine tussenspurt heeft Laurens opnieuw voldoende punten om te promoveren naar het A-klassement.

0 gedachten over “Tornooiverslagen uit Stekene & Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *