Uitnodiging ABCD-tornooi Lokerse BC

Beste collega-badmintonner,

Graag nodigen wij u en uw clubgenoten uit om deel te nemen aan het 24ste Internationaal ABCD-tornooi van de Lokerse BadmintonClub. Dit gaat door in het weekend van 27 & 28 april 2013 in de sporthal van Lokeren.

HIER INSCHRIJVEN

Dankzij een tweede sportzaal (verbonden met de oude) kunnen we ons tornooi uitbreiden van 9 naar 16 terreinen! Enerzijds breiden we de tabellen uit met een A-reeks en werden we meteen terug opgenomen tot de BBAC-kalender. Anderzijds maken we van de gelegenheid gebruik om 8 badmintonmatten uit te rollen. Dit maakt ons toernooi uniek in België!

We garanderen dat alle wedstrijden van de A-spelers op matten gespeeld zullen worden. Maar we zullen ook zoveel mogelijk andere wedstrijden op deze matten proberen plannen opdat alle klassementen hiervan kunnen genieten!

Op zaterdagavond organiseren we de Lokerse Badmintonfuif in de cafétaria met DJ Mats. Bovendien is er de mogelijkheid om vlakbij en goedkoop te overnachten.

We lanceren ook een “Team Challenge” wisselbeker. De club die er in slaagt om de meeste onderdelen op haar naam te schrijven wint de wisselbeker. Als een club die wisselbeker 3 keer kan winnen ontvangt de club de Jackpot waar jaarlijks €200 toegevoegd wordt!

Kortom we doen er alles aan om van het ABCD-tornooi van de Lokerse BadmintonClub hét perfecte badmintonweekend voor jou en je vrienden te maken!

Ik geef u nog even een overzicht van ons concept :

 • We voorzien 8 badmintonmatten (naast 8 terreinen op de gewone sportvloer) en proberen zoveel mogelijk spelers kennis te laten maken met deze ondergrond.
 • Het ABCD-tornooi is het voorlaatste tornooi op de BBAC-kalender en het laatste in Vlaanderen (een week later volgt nog Luik). Hierdoor mogen we rekenen op héél wat topspelers en bijhorende topwedstrijden in de A-reeks.
 • We verdelen een prijzenpot van meer dan €7500!
   
 • We passen het systeem toe van Pay per Match met progressief prijzengeld voor de winnaars
Prijzen geld Enkels * Dubbels *
  Winnaar vanaf kwart voorrondes Winnaars vanaf kwart voorrondes
A € 200 € 40 € 20 € 2x 100 € 2 x 20 € 2 x 10
B1 € 50 € 20 € 10 € 2 x 25 € 2 x 10 €  2 x 5
B2 € 40 € 12 € 6 € 2 x 40 € 2 x 6 € 2 x 3
C1 € 30 € 10 € 5 € 2 x 15 € 2 x 5 € 2 x 2,5
C2 € 15 € 5 € 3 € 2x 7,5 € 2 x 2,5 € 2 x 1,5
D € 13 € 4 € 2 € 2 x 6,5 € 2 x 2 € 2 x 1

(* : Prijzengeld per koppel, bye’s & walk overs worden niet uitgekeerd)

 • De Team Challenge Wisselbeker is een beker voor clubs. De club die er in slaagt om de meeste (van de 30) onderdelen op haar naam te schrijven wint de wisselbeker.
  De club die als eerste de wisselbeker 3 keer kan winnen ontvangt de Jackpot waar jaarlijks €200 aan toegevoegd wordt! (dwz. dat de Jackpot binnen 3 jaar op €600 staat, binnen 5 jaar op €1000 enzovoort). Het reglement kan je terugvinden op onze website
 • Op zaterdagavond organiseren we naar aloude traditie onze Lokerse-badmintonfuif met DJ Mats. Het feestje gaat door in de cafétaria van de sporthal. Inkom is gratis.
 • Op 5 min wandelen van de sporthal kan je een bed + rijkelijk ontbijt reserveren in “Het Koetshuis”. Reserveren kan enkel per 2 nachten (vrijdag- & zaterdagnacht) en kost €30. Info en reservatie via de.wilde.frank@telenet.be
 • Inschrijven voor het tornooi kan via www.badmintonvlaanderen.toernooi.nl

Het is onze ambitie om van dit tornooi het grootste, beste maar ook leukste tornooi van België te maken waarin kwaliteit en kwantiteit mooi in evenwicht blijven.

In afwachting van een positieve reactie verblijven wij

Met sportieve groeten,
Chris Vandecasteele
vandecasteele.chris@telenet.be
+32/496.54.48.10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *