Verslag 4Ghent G1 – Lokerse G3 : 4 – 4

Verslag 4Ghent G1 – Lokerse G3: 4 – 4

Donderdag 19u30: Elke, Dries en Liesbeth vertrek ken uit Lokeren richting sporthal Bourgoyen. Elke deelde ons mee dat ze eerder die avond al kalkoenen was gaan pakken. Liesbeth die af en toe kampt met concentratie- en gehoorproblemen, keek Elke met een verontrustende blik aan, Koen…? Pakken..?…enfin gelukkig was dit misverstand snel uit de weg geruimd.

Wij kwamen ietsje te laat toe, maar gelukkig waren onze teamspelers Davy en Els reeds aanwezig. Jammer dat Courtin niet aanwezig kon zijn. De ploeg wenst hem alvast veel sterkte toe!
Snel nog even overlopen wat de ploegopstelling zou worden, maar Liesbeth zag het nog niet echt zitten om te enkelen dus moest Elke haar nogmaals opofferen en bleef de opstelling ongewijzigd in vergelijking met de eerste ontmoeting.

Kort overzicht matchen:
Dames dubbel:
ondanks een grote foutenlast ging die match vrij gemakkelijk naar de Lokerse dames. 15-21 en 15-21
Heren dubbel:
Davy en Dries die telkens aanpassingsproblemen heeft met de zaal en zich al goed had uitgeleefd op zijne bouw, waren niet opgewassen tegen Wouter Kesteleyn en Tim Moerman. 21-13 en 21-17. Alhoewel onze heren deze match graag nog eens wouden herspelen. Blijkbaar kwam die dubbel iets te vroeg…nog wat langer inslaan heren….
Dames enkel:
Elke speelde een spannende driesetter tegen Sofie, maar ging nipt ten onder: 23-19, 19-21 en 21-19
Els kwam te kort tegen een degelijk en foutloos spelende Linda. 21-12 en 21-14.
Heren enkel:
Davy had Wouter aan zijn been, uitslag: 21-18 en 21-14
Dries zorgde voor een tweede overwinning door Geert Blomme te verslaan met 16-21 en 9-21.
Ghentse stond met 4-2 in het voordeel voor we aan de gemengd dubbels begonnen. We hoopten om een gelijkspel uit de brand te slepen.
Gemengd:
Dries en Liesbeth haalden de eerste set tegen Sofie en Tim gemakkelijk binnen met 15-21, maar door een grotere foutenlast van Liesbeth en steeds beter spelende tegenstanders werd het heel spannend in set twee, maar toch een nipte winst voor Lokerse met 27-25.
Davy en Els maakten het eveneens spannend. Els verzwikte haar voet op het einde van de eerste set, maar ze konden toch de set naar zich toetrekken met 21-19. In set 2 stak Davy voor Els een tandje bij en werd het 16-21 in ons voordeel.
Een billijke 4-4 uitslag waar we uiteindelijk tevreden mee waren.

Op de terugweg hebben we nog een kleine race mogen aanschouwen tussen een cabrio en een moto…Els? Claire? Volgens ons gewonnen door Els alhoewel we denken dat Claire een short cut nam. En ietske later waren we toeschouwer van een lichtflits die niet uit de hemel kwam. Maar Elke ging proberen om het haar ventje aan te wrijven. Alvast veel succes Elke!!!
-Liesbeth-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *