Verslag 4Ghent G2 – Lokerse G4 : 4 – 4

GPS – systemen, ze kosten veel, ze babbelen veel en eigenlijk kan je ze meestal wel missen (een beetje zoals een vr…). Niet dus want de Jo was zodanig aan het babbelen met de Poesie onderweg naar Mariakerke dat we los den afrit voorbij waren en aldus dik te laat aankwamen.

Zonder noemenswaardige opwarming mocht ik dan met Pieter direct de wei in om te dubbelen en kmoet zeggen dat het wel een aangename en soms ook intense wedstrijd was; maar waar we ook nooit aanspraak konden maken op winst. Ondertussen was ons meer charmante gezelschap in de vorm van Elise en Romy goed aan het spelen en werden de tegenstanders in 2 strakke sets opzij gezet.

De enkels zijn voor de heren van G4 altijd een zware dobber; meestal spelen we tegen veel hoger geklasseerden, vandaag was ook Steven er niet bij dus mocht Pieter tegen een b2 spelen.

HE1: Korte omschrijving; zeer goede match van Pieter, en jammerlijk met 21-19 verloren in de derde set; maar thad evengoed anders kunnen draaien; en dan zat er een overwinning in. Aan zijn geschreeuw zal het niet liggen; want half Gent was wakker als de Pieter een punt miste.

HE2: Jo kreeg een moeilijke C1 aan de benen die zeer goed plaatste en een efficiënte techniek heeft; beetje lastig voor de Jo, die niet alles kon retourneren, en als zijn dropkes niet draaien…

DE1: gelukkig kon Romy de eerste enkel pakken met nipte cijfers, die ze vooral aan zichzelf te danken had, want 50% van haar opslagen waren buiten of maar 5 meter ver. Vader Anthony werd zot, en voor dat we uit den douche waren, zat em natuurlijk al aan de vedett.

DE2: ons Vicky, die al 9 competitiepunten heeft, en zo goed als zeker b2 is; wou absoluut niet verliezen tegen een c2-talent en speelde zeer verkrampt en verloor dus de eerste set. Gelukkig (zeker ook voor Pieter en Jo) deed ze in de tweede set haar truitje uit, en zagen we een gemotiveerde Vicky die na een zware wedstrijd winnend kon uitserveren. 3-3 en dus weer zouden de gemengds beslissen. By the way drie matchen gewonnen door de dames.

Jo en Elise kregen een haalbare kaart tegen 2c1’s en speelden een zeer verdienstelijke wedstrijd maar moesten uiteindelijk nipt de duimen leggen. Vicky en ikzelf moesten dus weer winnen om het punt binnen te slepen, eerste set goed gewonnen, 2e goed verloren en in de derde 9-0 voorsprong en gewonnen……. Of niet want 5 minuten later was het 15-15; we wilden natuurlijk ongeslagen blijven in de mix en met een paar lepe ballekes wisten we toch het billijke puntje mee te pakken.

Vielen dank aan de dames want ze hadden vandaag een groot aandeel in het resultaat; tis niet dat de mannen hun best niet hebben gedaan, want met een beetje geluk wast 5-3. We bevestigen alweer dat we in deze reeks passen en als iedereen de rest van het jaar nog een beetje groeit zitten er nog wel een aantal overwinningen in.

Ik eindig dit verslag met goed nieuws voor Elise en slecht nieuws voor velen; ons Elise gaat trouwen met hare chou. Dat maakt dat Jo en Pieter nu de enige vrijgezellen zijn in ons ploegske dus de Walter mag nog eens dringend wat nieuw vrouwelijk personeel aantrekken. Het weze hen allemaal gegund.

-Poesie Ley-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *