Verslag Aalsterse H2 – Lokerse H7 : 2 – 6

Voor onze 3de wedstrijd van het seizoen trokken we naar de ajuinstad Aalst (Moorsel).
Ik had er alle vertrouwen in dat we onze 1ste zege zouden binnenhalen.
Het ontbreken van Tijl en Jasper mochten we niet inroepen als excuus, want met 2 c2’s in onze ploeg moesten we toch ook de klus kunnen klaren.
Doch dit liep wat stroef bij de dubbels, maar hebben ons dan volledig herpakt in de enkels !!!

Kort verslag van de wedstrijden

Dubbels
Ik had gekozen voor een vast koppel nl. Frederik en Tom om de eerste dubbels voor hun rekening te nemen. Zij hadden toch al vaak samen gedubbeld !!!!

Hun 1ste dubbel tegen Patrick Meganck (D) en Karel De Wael (D) verliep echter niet zo goed voor ons. Ik had gedacht : ze gaan die met huid en haar verslinden, maar dat gebeurde niet.
Ze verloren de 1ste set met 21-18 en in de 2de had ik gehoopt op beterschap maar het lukte niet met ook verlies in de 2de set met 21-19.

Werner en Pieter waren dan ook ondertussen begonnen aan hun dubbel tegen David Kinoo (D) en Beckwee Yann (D). Ook zij moesten de wet van de sterkste ondergaan en gingen onderuit met toch wel een hoge foutenlast in 2 sets : 21-13 en 22-20.

Een beetje peptalk na hun 1ste dubbel zorgde ervoor dat Frederik en Tom zich toch herpakten in hun 2de dubbel tegen Patrick en Jacques De Neef (D) en wonnen dan ook overtuigend in 2 sets.

De laatste en 4de dubbel was voor mij en Pieter tegen Karel en Bart Kinoo (D). Zonder echt goed te spelen wonnen we toch vrij makkelijk in 2 sets : 7-21 en 16-21.

2-2 na de dubbels : dit hadden wij ons toch wel efkens anders voorgesteld !!!!!!

We hoopten op beterschap in de enkels.

Enkels
Tom nam de 1ste enkel voor zich tegen David en dit werd toch een spannende wedstrijd : 2 spannende sets met verlies in ste : 24-22 en winst in de 2de set : 18-21. De 3de set moest beslissen over deze spannende wedstrijd. Tom speelde een versnelling hoger en won nog vrij makkelijk de 3de set met 8-21. Goed begin in de enkels.

Frederik speelde gelijkertijd tegen Bart en heeft het zichzelf toch wel moeilijk gemaakt in deze wedstrijd. Het werd een spannende 3-setter met winst voor Frederik : 16-21,21-15 en 18-21.

4-2 na 2 enkels.

Ik en Werner namen dan de laatste 2 enkels voor ons rekening. We wisten bij winst van 1 van ons dat de zege een feit was.

Werner nam het op tegen Yann en ik tegen Jacques.

Werner won de 1ste set met 18-21. Ik had ook ondertussen mijn 1ste set overtuigend gewonnen van Jacques met 12-21 en deed dit nog eens na in de 2de set met dezelfde cijfers, dus was de winst meteen een feit.

Werner plaatste dan nog de kers op de taart door ook te winnen in de 2de set met toch meer overtuigende cijfers :  13-21.

Alzo wonnen we de partij met 2 – 6.

Conclusie
– Winnen is ook mogelijk zonder supporters !!!
– Het gemis van Jasper en Tijl werd goed opgevangen en hun afwezigheid werd niet echt gevoeld 🙂
– We blijven in de running voor…. maar daar wil ik het nog niet over hebben !!!!
– Volgende wedstrijd : morgen naar De Wuiten in Hamme (ik zal er niet bij zijn)
– En hoe zeggen ze da weer : never change a winning team !!!!!!!
– Veel succes aan de rest van de ploeg morgen !!!!
– Een tevreden kapitein van H7
 – Frank-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *