Verslag Bamadi 1H – Lokerse 2H : 1 – 7

Voorlaatste wedstrijd gisteren tegen één van de twee voorlaatste ploegskes van onze competitie. Ik kon beschikken over 4 spelers en was zelf ook nog eens van de partij dus dit keer geen selectie probleemkes.

Na aankomst in de sporttempel van Machelen even geïnformeerd wie wat wou spelen, er zaten er  namelijk 2 tussen die al wat kruit verschoten hadden op het tornooi van Beveren.
Robin en Tim begonnen op HD1 en dat leek goed te vlotten tot set 2. Onze jongens verslikten zich door aanvalsdrift in het retourspel van de tegenstander en verloren zo de tweede set. De derde ging niet veel beter en het was slechts door een paar kleine foutjes van tegenstander dat we uiteindelijk het pleit wonnen in verlengingen.
Helemaal onderkoeld mocht ik dan met Tim de tweede dubbel aanvatten en daar verslikte ik mij, op mijn beurt. Gelukkig kon ik me snel herpakken en wonnen we  makkelijk set 2 en 3.
Samen met Eddy kon ik verder dubbelen op HD3, deze match werd dan wel eens gewonnen in 2 sets terwijl Gianni en Robin tegelijkertijd het vierde koppel van Bamadi opzij zette.
O-4 na de dubbels en met Tim op 1, Gianni op 2, Eddy op 3 en ik op 4 was de buit eigenlijk al binnen. Tim, Eddy en ik wonnen telkens in 2 sets, ondertussen hadden wel al gehoord dat het er op het veld van Gianni er iets spannender aan toe ging. We vernamen van Robin dat Gianni de eerste set verloren had en dat zijn spel niet veel goeds deed vermoeden. Na wat slagenwisselingen te hebben gevolgd was het duidelijk dat Gianni een off day aan het beleven was. Gianni maakte zowel de punten voor zichzelf, als voor de tegenstander. We probeerden hem nog wat op te jagen door hem te herinneren aan het pineut verhaal bij een 1-7 eindstand, maar het mocht niet meer baten. De 1-7 kwam op het bord en dus wij content en Gianni veel minder 🙂
Dan blijft er slechts nog 1 matchke te spelen dit seizoen en dat is er eentje tegen de kampioen van onze reeks. Latem lijkt te gaan afsluiten zonder één puntje te verliezen! Hmmmm dat vinden wij eigenlijk een beetje teveel eer voor de mannen van Latem en dus hebben we een strijdplan uitgedokterd. Dit is alvast de eerste zet, want we weten dat Kapitein Jeroen een enthousiast lezer is van deze blog. Over de tweede en derde zet ga ik iets discreter zijn. Jullie vernemen het later op deze plaats.
Captain Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *