Verslag Buggenhout 1H – Lokerse 6H?

Onze derde wedstrijd op rij voor lokerse 6H.

Deze keer naar Buggenhout op een vrijdagavond.

Rondvraag bij de vaste leden en zelfs de vaste reserve, leert dat ik er bijna alleen voor ga staan door ziekte of op weekend. Wat rond sms’en kan ik naast Famacci, ook nog beroep doen op Lander en De Gucht om Lokerse 6H te vervoegen.

Deley laat al weten dat hij 90 ton (of was het nu 9 ton) natte klei heeft verzet op donder- en vrijdag … maar hij is wel present. Twee dubbels zullen hem te beurt vallen…

We beginnen eraan, en Hermans is er nog niet, en wordt dus in de dubbel vervangen. Eerste en vierde dubbel zijn eerst aan de beurt. Famacci en Lander mogen een pittig duel uitvechten met Claeyé en Van de Voorde – we trekken aan het langste eind en de eerste dubbel is in twee sets binnen. Ik met met Ley de vierde aanvangen tegen Andriessens en De Maeseneer. Een setje nodig om op dreef te komen, maar dan met een vlotte 4 en iets minder vlotte 18 toch tweede dubbel richting Lokeren.

Daarna starten we de andere dubbels. Lander mag eens proberen met Ley tegen Claeyé, Verhulst. Ik mag nog eens met Dirk een dubbel spelen tegen Van De Voorde / Andriessens. Volgens Ley en Lander was Verhulst uiterst efficient, en dat reflecteerde zich dan ook in de uiteindelijk uitslag van deze derde dubbel : 8 en 14 … Ik en Dirkie , ondertussen och bij de ouderdomsdekens in d ehogere provinciele te rekenen, konden met de nodige inzet tweemaal 19-21 op het scorebord zetten.

1-3 na de dubbels. Zo kennen we Lokerse 6H weer (zij het met veel invallers deze keer).

Nu nog proberen een enkeltje binnen te halen.

Famacci mag tegen de ondertussen toegekomen Hermans aantreden. Een verloren zaak , zo blijkt, met een droge 6 en 14 tot gevolg. Lander slooft zich heel hard uit, maar een redelijk laat op dreef komen maakt dat hij ook deze wedstrijd uit handen moet geven. 3-3. De twee ouderen mogen zich nog even aan wat enkel werk wagen. Ik tegen Verhulst, Dirkie tegen Sacha. Beiden laten het aankomen op de derde set, waar de beslissingen moeten vallen. Het zit er dus wel degelijk in om hier een tot zelfs twee punten te pakken.

Dirk heeft het net tegen, zijn tegenstander blijkbaar niet … derde set met 13 uiteindelijk de boot in.

Ik start slecht met zelfs een 11-5 achterstand bij het draaien. Kom verdienstelijk terug naar een 19-19 ! om uiteindelijk toch met 21-19 ook de boot in te gaan …

Verdomme .. zal toch niet weer zo een jaar van net niet worden in tweede ? Het wordt tijd dat we hier eens aan werken en er iets aan doen ….

Wat hebben we dus geleerd ?

–          Dat golf en 9 ton aarde verzetten geen al te slechte invloed heeft op spel van Deley.

–          Lander nog wel eens wil invallen bij deze ploeg

–          Dat Lander binnenkort B1 is in den Dubbel

–          Dat er nog steeds met de oudjes rekening moet gehouden worden in dubbel en zelf enkel

–          Wymie toch eens werk zal moeten maken van deelname aan de competitie

–          Er toch veel A-spelers of ex-A spelers rondlopen in 2de prov

–          We een jaar van kwesturen van Lokerse 6H tegemoed gaan …

Op naar de voglende wedstrijd …. Nu zondag tegen Pluimplukkers …

Eens zien of ik nu op sterkte kan spelen en winnen !

Hup Lokerse 6H Hup !

Patjen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *