Verslag D1 Lebad- Lokerse D1: 7-1

Afgelopen zaterdag trokken de Lokerse dames naar Lebad, een weekje later dan gepland want de Lebadse dames waren zo vriendelijk om ons naar onze nieuwjaarsreceptie te laten gaan. Nogmaals bedankt hiervoor!

Toen we in Lebad arriveerden waren er ook voorbereidingen voor hun nieuwjaarsreceptie, de dames in Lebad waren al flink in vorm en wouden de klus snel klaren. En daar slaagden ze ook vrij gemakkelijk in. Zij konden inmmers beschikken over twee A-speelsters en 3 B1 dames, onze afvaardiging bestond uit Elke, Vicky, Isabelle en Liesbeth. Isabelle en Vicky slaagden er wél in om te winnen van Sofie Van Praet (A) en Joke Delfosse (B1). Proficiat dames!

Enfin… voor de rest gingen al onze matchen verloren maar er waren toch nog twee driesetters waar er mogelijkheden lagen. Volgens mijn bescheiden mening hebben we onze eerste ontmoeting verloren tegen de titelfavoriet. Achteraf konden we natuurlijk ook niet klagen van de ontvangst…cava , sandwiches en lekkere hapjes!

De volgende ontmoeting in onze competitie staat genoteerd op zondag 29 januari te Dilbeek waar we al op meerdere speelsters kunnen rekenen en hopelijk ook op een eerste puntje.

Kapitein Lokerse D1

Liesbeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *