Verslag Damme G1 – Lokerse G1

Het zal een heel kort verslagje worden, want het is veel te mooi weer om plaats te nemen achter de computer en we hebben verloren.
Jordy,Kaat, Ellen en ik waren dus diegene die onmogelijk vroeg moesten opstaan om Damme partij te gaan geven. Ik had gehoopt op een gelijkspel en dat hadden we eigenlijk ook verdiend.
De DD ging veel te vlot naar Damme, maar met Nathalie als ex A speelster hadden we niet meer verwacht. De HD werd dan weer door ons makkelijk gewonnen. Ik denk dat het trouwens de eerste dubbel is die Jordy en ik winnen, want we spelen bewust nooit samen.
Jordy begon dan met zijn enkel en het was goed. Naar het einde toe sluipt er bij Jordy een beetje frustratie in om dat het eerdere spel niet meer goed lukt. In extremis wint Geert DB de eerste set, met het nodige netbal geluk. Jordy vindt zijn spel van in het begin niet meer terug en loopt een beetje achter de feiten aan. Vertrouwen was een beetje zoek en Met Geert DB aan de overkant weet je het dan wel.
Ellen moet het opnemen tegen Nathalie, maar door revalidatie kiezen we weer voor dezelfde optie als tegen Dilbeek.
Kaat neemt het op tegen Kim en wint nipt set 1 met 24-22. Eigenlijk had Kaat marge, maar Kim kwam sterk opzetten op het einde van set 1 en trekt dat in set 2 door. Kaat moet dan aan de bak in set 3. Kaat gaat ook aan de bak en wint haar eerste enkel van dit seizoen. YES!
Dan moet ik aan de slag tegen Dieter. Dieter ken ik al van voor ik kon deftig praten en ik wist dat een Dieter in goeie doen voor mij geen haalbare kaart is. Dieter is in set 1 ook echt in goeie doen en ik verlies kansloos met 21-13. In set 2 sluipen er teveel fouten in Dieter’s spel en ik grijp de kans. Set 3 is heel spannend, maar het was vooral een vraag wie eerst in de fout zou gaan. Uiteindelijk trek ik aan het langste eind en zo komen we gelijk tot 3-3.
We hebben dus nog alle kansen. Jordy en Ellen spelen dan een goede eerste set tegen de geroutineerde Nathalie en Dieter. Ze verliezen met 18-21. Set 2 laten Dieter en Nathalie de onzen niet in hun spel komen en zij winnen verdient de match en hebben alvast een punt binnen.
In GD2 spelen Kaat en ik tegen broer en zus Recollecte. Onze vorige mix liep heel goed en dus had ik er alle vertrouwen in. Misschien wel iets teveel vertrouwen. We verliezen nipt met 21-19 na een paar discutabel punten. WHY ??? Set 2 met de goede kant lijken we erdoor te komen en winnen met 21-16. Echter set 3 verliezen we veel te zwaar door teveel directe onnodige fouten. Jammer want een punt zou op plaats geweest zijn.

0 gedachten over “Verslag Damme G1 – Lokerse G1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *