Verslag De Klamp G1 – Lokerse G1 : 2 – 6

Na onze overwinning van vorige week vertrok G1 deze week naar De Klamp G1.  Ook De Klamp won hun eerste ontmoeting dus dit beloofde geen makkelijke ontmoeting te worden.

De dubbels gingen van start en hierin moesten Stijn en Jordy partij geven aan Tom Thierens en Steve Van Hoeck. De match begon niet al te denderend voor Stijn en Jordy en ze verloren dan ook de eerste set. In set 2 kwam het lokerse duo meer in de match waardoor ze een derde set konden afdwingen. Set 3 ging gelijk op en werd na een spannend einde gewonnen door lokerse met 22-20. Ondertussen waren Joke en Marlies aan hun derde set begonnen tegen Sarah Crauwels en Inge Ceuppens. Hierin was lokerse opnieuw net iets sterker en dus werd ook de DD gewonnen. 0-2 na de dubbels en dus net als vorige week een goede start.
In de eerste heren enkel speelde Stijn tegen Tom Thierens. De eerste set werd makkelijk gewonnen door Stijn met 21-5. De tweede set ging het iets meer over en weer maar ook deze set werd door Stijn gewonnen. Laurens moest het opnemen tegen Steve en zoals we op voorhand hadden gedacht werd dit een moeilijke match worden. De eerste set werd gewonnen door Laurens maar Steve vocht terug en er werd een derde en beslissende set gespeeld. In deze set moest Laurens nip de duimen leggen met 20-22. Toch sterk gespeeld!
Het was nu aan de dames om de winst veilig te stellen. Joke speelde tegen Ellen Doms en Marlies tegen Sarah Crauwels. Joke had weinig moeite met Ellen en deze match werd vlot in 2 sets gewonnen. Marlies had het iets moeilijker maar na een mooie comeback in set 2 kon ze deze met 22-20 toch binnenhalen.  1-5 en de tweede overwinning van het seizoen was binnen! We konden dus zonder stress aan de mixen beginnen. Hierin waren Tom en Inge  een maatje te sterk voor Laurens en Joke. Marlies en Jordy hadden het minder moeilijk tegen Steve en Ellen en wonnen in 2 sets. Einduitslag: 2-6
Door deze overwinning komen we nu alleen aan de leiding. Binnen 2 weken gaan we terug aan de slag met een thuismatch tegen Lebad G2.

Getekend Jordy de plaatsvervangende captain van G1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *