Verslag Drive H2 – Lokerse H3 : 5 – 3

Zoals reeds eerder gemeld; zitten we met een viertal ploegen in de degradatiezone, Lokerse 2 en 3, Oudegem, Pluimplukkers 4. Drive staat er net boven en wou dus niet riskeren om tegen ons punten te laten liggen. De opstelling was dus voor ons wel even schrikken. In enkel hadden ze met Bart De Smet, Van Nuffel en Thierry De Decker drie goeie B1’s en met Mathias nen goede opkomende B2. Ook in de dubbels zagen we De decker en Van Nuffel 2 keer opduiken, samen met Geert Troch en Ive De ruysscher, toch ook 2 goede b2’s.

Lokerse H3 was een beetje verzwakt, vermits Pens in de Champagne zat en de Wymie zijn verantwoordelijkheid als vader liet primeren om zijn ziek dochtertje bij te staan; alvast beterschap gewenst. Dit betekende dat wij elk 3 matchen dienden te spelen; en allicht zware.

HD1: Patrick en ik gingen aan de slag tegen het sterkste koppel De ecker en Van Nuffel; beide heren maakten zeer weinig fouten en ondanks een goede wedstrijd van ons, wogen we toch iets te licht en verlies met 15 en 16 was het gevolg.

HD4: tegelijkertijd hadden Davy en Dries en tegenstander van gelijk niveau met 2 B2’s (Geert en Ive) en daar bleken onze jongens toch iets te sterk voor.

HD2: Van Nuffel (B1) en De Ruysscher (B2) waren op papier het tweede te kloppen duo en na een zware wedstrijd; afgewisseld met goede momenten, discutabele calls en ontstellend veel fouten konden Patrick en ikzelf toch in de derde met 22-20 winnend afsluiten.

HD3: ondertussen haalden Dries en Davy tegen De Decker en Geert Troch alles uit de kast maar het technische overwicht van de decker gaf toch de doorslag. Het moet gezegd dat ook Dries en Davy zeker niet hun beste wedstrijd gespeeld hebben; de routine ontbrak precies een beetje; better next time en dus 2-2 na de dubbels.

HE1: Bart de Smet had ondertussen al een uurtje enkel opgewamd en bleek dus wreed in form, 21-3 op mijn tomat op 10 minuten. In de tweeden dan in gang geschoten maar bij 17-17 was efkes het vat af en dan beginnen die jonge gasten natuurlijk te clearen en te droppen; de poesie dood en match gedaan.
HE2: Patrick kreeg met Van Nuffel ne speler die niet super technisch is maar wel snelheid en viscapacitieten combineert; elk punt moet ge dus 3 keer maken en de Patrick deed het goed, maar net niet goed genoeg en dus vrij snel stonden we op 4-2.
HE4: onze hoop rustte dus op Dries en Davy. Dries zit duidelijk terug in een opwaartse trend, en zijn enkel was dan ook goed. Ondanks de sterke tegenstander had Dries weinig problemen en was het niveauverschil voldoende groot om een relatief eenvoudige zege te boeken.
HE3: we kunnen kort zijn, den Davy had geen goesting, op nen goeden dag moet hij het Thierry zeker lastig kunnen maken. De Decker heeft nog steeds een fabelachtige techniek, maar de snelheid is natuurlijk niet meer zo als vroeger. Den eersten set was nog spannend, maar in den tweede set liet Davy zijn kopke een beetje hangen en op dat moment komt het killerinstinct van nen ex A boven en kreeg den Davy 21-4 aan zijn broek, ik denk zijn zwaarste nederlaag ooit.

Drive is dus nu uit de gevarenzone en wij blijven in de problemen want de volgende matchen zijn de eerste 2 uit de stand, die gewoon een pak sterker zijn.

Gelukkig konden we in de teaterkamer nog wat Duvels en trappisten en na lang denken door Patrick, vedett bestellen en rond half 1 vonden de heren het nog nodig om hun emoties te gaan delen met de Walter. Kweet niet of het interessante klap was, want ik besloot om maar eens als eerste naar huis te gaan, waar gaan we dat schrijven…

Poesie ley

Eén gedachte over “Verslag Drive H2 – Lokerse H3 : 5 – 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *