Verslag Gentse 2G – Lokerse Paralympics 4G: 3-5

Zoals de aandachtige lezer wellicht al opmerkte aan de titelfrasering van deze bijdrage, hangt onze mix ploeg naar goede gewoonte weer met spuug en verband aan elkaar.
Een kleine bloemlezing van onze medische toestand:
– Jasper: potentieel patiënt vh brandwondencentrum in Nederoverheembeek, kwam mummiegewijs volledig omzwachteld en 4de graads-verbrand binnen; gevolg: smashpotentieel gereduceerd tot zero.
– Evert: na een nachtelijke schwalbe over een hek, werd zijn mannelijkheid zowat verscheurd, en dus 6 weken niet … en ook 6 weken niet badmintonnen
– Ley: nen tenniselleboog en -schouder van, logisch, te veel te tennissen, dus vispotentieel serieus naar beneden
– Lander: tja die verkeert in een soort constante semi-gedrogeerde fase sinds zijn titel op het provinciaal kampioenschap, dus potentieel op laat ons zeggen 50%
– Justine: haar loverboy is int land en dus zondagmorgen telefoontje naar Jasper dat ze ziek was, yeah right
– Merel was relatief in orde

Onze ploeg miste dus zijn beste heer en beste dame, tijd om de trukendoos open te trekken.
De tweede dame van de avond werd dan gevonden in de meer dan aangename verschijning van Elise, die 3 matchen ging moeten spelen.

Ley nam Evert als supporter en Lander mee; Jasper koos zeer clever voor Merel en Elise en het vol-sjoemelsoftware-zittende-Volkswagen busje werd prompt omgetoverd tot de pussy-wagon en dat bleek de dames te stimuleren tot grootse prestaties later op de avond.

De afleiding van al dat vrouwelijk moois en de blessures leidden er echter toe, dat Jasper en ikzelf met 21-16 verliezen in de derde set vh HD. Niet getreurd want Elise en Merel winnen de DD.

Nadat Jasper een beetje medelijden met zichzelf heeft gehad, slaagt hij er uiteindelijk op karakter in om als B1 een C1 te verslaan in enkel… mooi zo.
Merel heeft in de damesdubbel al gepresteerd, dus de DE1 beschouwt ze dan maar als opwarming voor de mix, een match om rap te vergeten.

Elise laat nog eens zien wat karakter en dedication wil zeggen, en na een goede partij, vol met oorlogskreten voor heel de zaal, wint ze haar match.
De verrassing vd dag, ook en vooral voor hemzelve, komt echter op konto van Borgi, die zijn eerste enkel van het jaar wint met 20-22 in de derde set, way tot go Borgi. Bij deze beslissen we bij unanimiteit dat hij altijd gaat enkelen 🙂

1 mixke volstaat dus om de drie punten mee te nemen naar de Rapenstad. Lander en Merel hebben echter al hun kruit verschoten in de enkels en worden op vernederende wijze, :)), met 11 en 8 naar huis gestuurd.
De oudjes, Elise en ik zijn samen meer dan 80 jaar, klaren gelukkig de klus met een geruststellende 18-21 in de alweer derde set, en zo gaan we toch maar mooi met een halve ploeg aan de haal met 3 punten.

We onthouden dat:
– Bij winst volgende keer tegen de eerste in de stand 4GHent zitten we op titelkoers
– De Jasper toch wa vrouwelijke trekjes heeft, zowel qua douchegedrag als qua pijn tolerantie
– Evert niet genoeg skilzz heeft om hekjes en vrouwen te bespringen
– Efkes rap goedendag zeggen in de sporthal, vaak eindigt in een paar trappistjes
– Elise als laagst geklasseerde de enige is die al haar matchen wist te winnen !
– Zij in de oude sporthal speciaal in de mannendouches ging gaan gluren om de verschillen in lengte en breedte te kunnen zien
– Iedereen een dergelijke confessie wel ok vond

And with that bombshell, I salute you all en tot op den ancienavond donderdag !

Capo Ley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *