8 gouden plakken op Jeugdcup Lokeren!

Met maar liefst 153 deelnemers mogen we met trots terugkijken op een bijzonder geslaagde jeugdcup in Lokeren. Ontzettend veel dank aan de 35 Lokerse deelnemers en uiteraard aan alle papa’s, mama’s en andere LBC-leden die een handje hebben toegestoken bij het organiseren van dit groots evenement! Merci!

Ook al is winnen zeker niet het belangrijkste. Onze jongens en meisjes deden het bijzonder goed. Hieronder een overzicht van de deelnemers en hun knappe prestaties!
We zijn trots op jullie!

Minibad U10

thijs-van-bockxlaerHeel veel deelnemers bij het minibad. En dat juichen we alleen maar toe! Bij de jongens werd Thijs Van Bockxlaer zelfs de winnaar van het tornooi. Op de 3e plek vinden we Tille Van Parys terug. Fantastisch resultaat voor 2 spelers die nog een jaartje jonger zijn dan de meeste van hun tegenstanders. Bij de meisjes vinden we Leen en Lola Wymeersch terug op een 4de en 5de plaats.

Jongens & meisjes U11

2016-jules-everaertBij de jongens U11 namen maar liefst 8 deelnemers deel uit Lokeren. Jarne Maes ging met het goud lopen in de A-reeks. Jasper Vanden Broecke werd 6de en Maxime De Paepe 7de. En ook de overwinning in de B-reeks bleef in Lokeren. Jules Everaert zorgde daarvoor na winst tegen nog een Lokeraar, Roel Vandenborre. Nicolas Pringels haalde nog de finale voor de 7de plek maar verloor deze met een erg nipte driesetter. Warre De Cubber kon zich net niet plaatsen voor de finaleronde.

Eveneens een mooi deelnemersveld bij de meisjes U11. Maïté Boone won de strijd voor het brons van een verrassende Marie Van Moeseke. Geike Rooman werd 5de voor Nena Wymeersch. Elise Bauwens eindigde 8ste.

Twee duo’s in het jongens dubbel U11. Jules Everaert & Roel Vandenborre eindigden als 2de. Nicolas Pringels & Jasper Vandenbroecke haalden brons.

2015-jasper-de-bruyne3Jongens & meisjes U13

Jasper De Bruyne pakte de titel in de B-reeks van het jongens U13. Samen met Senne Wauters & Sander Pringels stonden zo 3 van de 4 spelers in de halve finale. Jolan De Vriese werd 8ste en Jaro Van Geert 10de. Emiel Cornelis, Samber De Vriese & Noah Baete werden 3de of 4de in hun poules. Ruben Vanden Broecke werd ingedeeld in de A-reeks. Hij eindigde daarin op een 11de plek.

Bij de meisjes U13 ging de overwinning naar Buggenhout. Lise Hermans & Mare Van De Sype haalden respectievelijk zilver en brons.

samber-yannick-jarne-wannesOok in het jongens dubbel U13 heel wat Lokerse jeugd terug te vinden. Yannick Bauwens & Samber De Vriese gingen er met het goud aan de haal voor Jarne Maes en Wannes Huyghe (Ronse). Ferre Van De Velde & Ruben Vanden Broecke eindigden op een knappe 4de plek, Jolan De Vriese & Sander Pringels worden 5de.

Jongens & meisjes U15

“Slechts” 3 jongens in het enkel U15 ingeschreven maar ze deden het meer dan goed. In de A-reeks greep Pieter Bommelé net naast de oppergaai. Hij verloor de finale in 3 sets. Ook Dries Van der Aa vinden we terug in de A-reeks. Hij eindigt daar als 12e.

Yannick Bauwens werd dan weer de eindwinnaar van de B-reeks. Onze eerstejaars U13 won al zijn wedstrijden in 2 sets. Straf nummer dus!

Bij het meisjes enkel speelde Sedef Tuncel haar allereerste tornooi. Ze eindigde knap 7e. Hannah Everaert verloor haar eerste wedstrijd in de groep waardoor ze in de finale voor de 3e plaats kwam. Deze won ze ook.

Tweede keer goeie keer! In het jongens dubbel U15 won Pieter Bommelé (met Van Gysegem). Bij het meisjes dubbel werd Hannah Everaert 2de. Margot Dirickx & Amber Rooms eindigden 3de in de finalepoule.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *