Verslag Lokerse G1 – Zwijndrecht G2 : 5 – 3

Veel volk in de sporthal gisterenavond.Er stonden dan ook 6 ontmoetingen op de planning. Heel plezant zo allemaal thuis matchkes. Hier het relaas van de G1.
Jordy en ik speelden de HD tegen Davy en Peter. Over de eerste twee sets valt er weinig te zeggen. Maar wat ons overkwam in set 3, dat had ik nog nooit meegemaakt en ik wens het ook nooit meer mee te maken. We staan 20-14 voor als Davy begint aan een service reekske” alles of niks” en zowaar slaagt hij erin om de stand om te buigen naar 20-21 en dus matchpunt. Verdienste voor Davy zijn opslagwerk, maar  stom van Jordy en ik om tot 2 keer toe op de pluim te willen slaan terwijl we echt nog niet klaarstonden. De vele supporters zaten met open mond en vol ongeloof te kijken. Gelukkig konden we de situatie nog keren en winnen we onze derde matchbal. Oef!!!
Kaat en Ellen waren ondertussen aan de slag tegen Wendy en Eva. Onze dames probeerden om aanvallend te spelen, maar moesten te veel kiezen voor de “klier” waardoor Wendy en Eva het spel goed van achteren uit wisten te controleren. Gevolg 16-21. De tweede set verloopt spannender, maar onze dames krijgen net niet genoeg vat op Wendy en Eva om hun eigen spel op te leggen en moeten nipt de match laten met 19-21. Ellen en Kaat beginnen wel beter en beter te spelen, dus ik denk dat we binnenkort de eerste winst van onze nieuwe DD gaan meemaken. Stand 1-1
Dan de enkels. Bij het overhandigen van onze opstellingen hadden we gezien dat we hier een kans lag om te scoren en dat deden we dan ook. Kaat, Jordy en ik winnen vlot onze enkels.
Vicky was als joker deze week ingegaan op mijn uitnodiging om Ellen te komen vervangen in de enkel. Vicky had niet door dat ze stond te meppen tegen een B1 dame en speelde bij momenten heel goed. Eerste set gaat wel met 15-21 naar Eva.In set 2 komt Vicky echt op dreef en lijkt vlot naar winst te gaan tot er aan het eind van die set een discussie ontstaat over de stand. Vicky van haar melk en Eva pakt toch match. Jammer, want we hadden de dames graag een derde set zien spelen. Stand 4-2
Jordy en Ellen spelen in het gemengd tegen Rachid en Wendy. Ellen had eerder die dag halve finale op Drive gespeeld en dus zat het tussen de oren alvast goed. Jordy en Ellen komen wel een beetje moeilijk op gang, maar stomen daarna makkelijk door naar winst en bijgevolg onze eerste overwinning van het seizoen.Joepie.Kaat en ik komen ook moeilijk op gang tegen Davy en Eva. Op het einde van set 1 komen we er dan ook bijna bij, maar hun voorsprong was iets te groot. Set 2 spelen we goed en winnen we. Bij aanvang van set 3 zien dat op het veld naast ons de buit eigenlijk al binnen is, maar willen we voor de eer nog wel ons wedstrijdje winnen. Op 10-10 worden er echter er paar van die kak ballen (excusez moi le mot) geslagen waardoor we de wedstrijd laten voor wat hij is en ons gaan opmaken voor het paardenworsten festijn met Peter Nees! Tijdens het diner zijn er dan een paar mensen die het niet kunnen laten om eens het leeftijdsverschil tussen mij en mijn teamgenoten in de verf te zetten. Om eens te verduidelijken, ik had mijn plechtige communie al gedaan nog voor de rest van mijn teamgenoten verwekt waren.

Sander, the “senior” captain

0 gedachten over “Verslag Lokerse G1 – Zwijndrecht G2 : 5 – 3

  1. Sander, ik had al 3 kinderen voor sommigen geboren waren …dit weekend weer een enkelke moeten spelen tegen ne gast jonger dan mijne zoon…

  2. Even iets rechtzetten. Vicky verliest DE met 21-15 en 21-19. Dus niet zoals vermeld op het wedstrijdblad. Waarschijnlijk een foutje door de vele cola’s van onze wedstrijdleider.

  3. De kapitein was tijdens het ingeven op toernooi.nl nog een beetje onder invloed zeker, want Stijn Van Herbruggen heb ik toch niet gezien in den dubbel…. 😉

  4. Euh, ik denk dat ik het onderspit zal moeten delven. Ik beken dat ik waarschijnlijk schuldig ben over de hele lijn. Het zal de leeftijd zijn zeker, geheugen, vaste hand, het word allemaal wat minder.Tot op het veld voor een rechtzetting!

  5. Nog eens bedankt voor het ontvangst en de vele frietjes en worsten achteraf 😉 In de Durmehal is het steeds leuk vertoeven.

    Groeten,
    Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *