Verslag Lokerse G3 – 4Ghent G1 : 6 – 2

Lokerse trad aan met Driezzz, buZZe, Liesbeth en Els. Elke was op weekend en geraakte niet op tijd terug en Courting komt dit seizoen niet meer in actie…

Zoals steeds was Claire onze vaste supporter!!

4Ghent kwam richting de Durmestad met Wouter Kesteleyn(B1), Geert Blomme(B1), Tim Moerman(B2), Linda De Loore(B2) en Neelke Vernaillen(B2)

HD Driezzz/buZZe vs Wouter/Tim

Droptegenstanders zijn niet onze favoriete tegenstanders en we speelden dan ook nog es vrij tam. Driezzz had reeds 3 matchkes afgewerkt met H2 in de namiddag en was niet zo fris meer. buZZe maakt er een traditie van om de dag van de competitie in den drank te vliegen. Of zaten er nog enkele Vicaris’kes in de benen… Desondanks toch winst in 3 sets!

DD Lies/Els vs Neelke/Linda

Onze dames speelden net iets beter en behaalden vlotte winst in 2 setjes

DE1 Lies vs Linda

Set 1 speelde Lies op een sterk niveau met een veelbetekenende 21-6. Set 2 was iets minder, of speelde Linda een stuk sterker? Maar Lies maakte het toch mooi af en de 3-0 stond reeds op het bord.

HE1 buZZe vs Wouter

Heb al verschillende keren mogen enkelen tegen Wouter en telkens werd het een fysieke uitputtingsslag, maar telkens ook nipt verlies….

Set 1 stond ik al te hijgen en te zuchten bij 4-2 tegen stofzuiger Wouter,puntenverloop constant gelijkop, dan 19-17 voorkomen om dan in verlenging finaal de duimen te moeten leggen.

Set 2 net hetzelfde maar deze keer toch kunnen afmaken.

Set 3 op de juiste momenten ‘buzze’ gehad(netband erover, 3 keer op de lijn), Wouter kraakte en een toch wat verrassende 21-10.

Zowaar eindelijk nen enkel gewonnen tegen de Wouter…

DE2 Els vs Neelke

Set 1 wordt nipt binnengehaald in verlenging door mooi spel. Maar dan was blijkbaar het vet van de soep, want set 2 en 3 werden relatief makkelijk(volgens de score toch) gewonnen door Neelke

GD1 buZZe/Lies vs Geert/Neelke

Set 1 hadden we het alleen de 1ste 5 punten moeilijk, maar werd vlot binnengehaald. In set 2 stoomden we door naar 17-6. Makkelijke winst zou je dan denken, maar dan besluit buZZe om geen enkele aanvallende slag meer te doen, tot kleine ergernis van Lies (“Maar val nu godverd$mme toch nekeer aan!!!” en dit na een amusante rally van ne slag op 25). Lies begon zich te enerveren, buZZe speelde minder gefocust( ook al omdat er een sexy meid met netkouskes op het veld naast ons aant spelen was) , de tegenstand een stuk beter en set 2 werd zowaar verloren in verlenging. Set 3 besloot ik toch Lies uit haar lijden te verlossen en iets sneller aan te vallen en af en toe ies af te tikken en werd dan ook gewonnen met een droge 7.

GD2 Driezzz/Els vs Tim/Linda

Niet veel van de match gezien. Set1 werd nog nipt gewonnen, maar in set 2 en 3 kon er geen antwoord gevonden worden op de sluwe opslagen van Tim.

6-2 Een mooie overwinning en toch een kleine rechtzetting van de 4-4 in de heenronde die ons de titel kostte…

Te Onthouden

-Wouter was echt in vorm: begin set 3 stonden Wouter en Driezzz als kemphanen tegenover mekaar om de opslag af te kunnen tikken, tot Wouter beseft dat em zelf moet opslagen…

En in zijn enkel ging em in set 2 bij 11 reeds wisselen van kant….

-Lies speelt niet graag trage rally’s waarin er niet wordt aangevallen. Ik probeer het te onthouden voor de volgende keer

-We blijven nog altijd ongeslagen dit seizoen en zetten zo toch nog een héééél klein beetje druk op Gentse…

-buZZe is niet meer de enige heer die een mixmatch verloor dit seizoen, met dank aan Driezzz

-Veel dank aan Joke voor het fantastisch invullen van het wedstrijdformulier!

-H1 verzekert het verblijf in 2de Liga en de captain stal de show in zijn enkel, zoals alleen hij dat kan…

-Volgende week onze laatste match vant seizoen thuis tegen Wit Wit.

Alle supporters(Claire) op post!!

0 gedachten over “Verslag Lokerse G3 – 4Ghent G1 : 6 – 2

  1. oei, sorry Driezzz
    bij deze:
    HE2 Driezzz vs Geert
    Vlotte winst in 2 sets door de tegenstander te overpoweren…
    Hij kan dus toch winnen tegen nen linksen!!

  2. Seg Buzze ge moet u wel steeds op het spel concentreren hé, niet op de schone madammen die een pleintje verder spelen. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *