Verslag Lokerse G3 – Wit-Wit G2 : 6 – 2

Verslag Lokerse 3G – Wit Wit G2

Lokerse trad aan met Driezzz, buZZe, Elke en Els. Liesbeth moest verstek geven wegens ziekte en de Courting daagde op als supporter.

Als supporters deze keer Claire, Tijl, en Melanie(met dank om het blad in te vullen)

Wit Wit vond ook slechts 4 spelers bereid om richting Lokeren te trekken: Christophe Dujardin(B1), Erwin Huyghe(B2, maar staat al op 17 punten of zo), Julie De Vos(B2) en Sophie De Brakeleer(C1)

Op voorhand dus een zware brok, want Dujardin heeft dit seizoen 2 keer de Sander verslagen in enkel, en Erwin maakte thuis korte metten met Jordy…

HD Driezzz/buZZe vs Christophe/Erwin

Vanaf het begin heel strak spel van alle spelers, constant 2 punten voorgestaan tot aan de verlenging en dankzij enkele foutjes den boot in. Set 2 en 3 constant heel geconcentreerd gespeeld, Wit Wit geraakte niet onder de druk uit, en 2 korte setjes in het voordeel van Lokerse waren het resultaat. Sterke match van het Lokerse duo!!

DD Elke/Els vs Julie/Sophie

Elke en Els hadden het een stuk makkelijker met hun tegenstanders die toch wel iets te vlot naar de slachtbank werden gebracht en winst in 2 heel korte setjes.

Dit seizoen geen enkele verliesmatch in DD!!!

Reeds 2-0 voor, op schema dus…

DE1 Elke vs Julie en DE2 Els vs Sophie

Over de enkelmatchen van de dames kunnen we redelijk kort zijn… Zo gemakkelijk als het ging in de dubbel, zo moeizaam ging het in de enkel. Af en toe wel mooie punten gemaakt, maar de dames van Wit Wit speelden op een hoger niveau en 2x 2 korte sets…

2-2, toch gehoopt op een 3-1

HE1 buZZe vs Christophe

Ik ging sowieso heel sterk moeten spelen, want iedereen waarschuwde me op voorhand voor de sterke enkelprestaties van mijn tegenstander…

Constant lange rally’s, tactisch rondspelen en vooral veeeeeeel lopen! Maar buZZe speelde opnieuw sterk, Christophe kreeg het lastig om zijn niveau aan te houden en relatief vlotte winst in set 1. Iet wat verbaasde blikken dat set 1 gewonnen was, ook bij mezelf. Set 2 ging nog een versnelling hoger, vooral bij den Dujardin, en op 11 toch serieus naar adem moeten happen. Maar vanaf dan lukte ineens alles, de lijnen mooi opgezocht, tactisch sterk gespeeld, 4 à 5 punten op rij gewonnen, en dan brak de veer bij Wit Wit. Enkele Franse scheldwoorden vulden de sporthal en even later mocht ik uitserveren voor de match!!

Winst in 2 sets tegen Dujardin, volledig onverwacht en zo 3-1 voor…

HE2 Driezzz vs Erwin

Driezzz moest sowieso ook sterk aan de bak tegen Erwin, want ondanks zijn huidige B2 statuut is hij toch meer dan een degelijke B1 waard.

Driezzz startte zoals in de dubbel met heel aanvallend en strak spel, met vlotte winst in set 1.

In set 2 dan het tempo iets laten zakken, Erwin speelde beter mee, maar op het gepaste moment de gas ingedrukt en ook hier winst in 2 sets.

Nog 1 match verwijderd van de overwinning…

GD1 buZZe/Elke vs Christophe/Sophie

buZZe bleef sterk spelen en vooral aanvallend genoeg, Elke maakte alles af aan de net, en de tegenstander wist geen raad met Elke haar opslag: dat was zo’n beetje de samenvatting van de match en winst in 2 sets.

GD2 Driezzz/Els vs Erwin/Julie

Wit Wit kon telkens aanklampen tot 17-17, maar dan kwam het talent en het killersinstinct boven van het Lokerse duo en winst in 2 sets

6-2!!!

Te onthouden:

–         Dit jaar ongeslagen in de mix-ploeg! 8x winst en 4x gelijk, waaronder tegen de degradanten en deze er net boven!?!?! Hadden de heren even sterk gespeeld in het begin vant seizoen als ze in de laatste matchen deden, dan werden we kampioen met de vingers in de neus, volgens mijn bescheiden mening

–         Den Dujardin zat wreed scherp te spelen, bewijs was zijn uitspraak bij een 7-3 stand in set 1 van zijn enkel:”maar godverd$$me, gij zijt links!?!?!” Waarna hij na een opslag van mij direct mijn backhand viseerde, doch een kleine meter naast het terrein sloeg…..

–         Een leuke après evenwel zonder de beloofde frieten van Sander

–         Geraardsbergen die met veel respect en vooral heel stil hun kampioenstitel vieren

–         Sander en Jordy moeten zich toch vragen beginnen stellen in H1 als je onze resultaten in enkel bekijkt 😉

–         Een tevreden kapitein na een leuk seizoen!!

 – buZZe –

0 gedachten over “Verslag Lokerse G3 – Wit-Wit G2 : 6 – 2

 1. Chronologisch klopt het wel, maar in de verslaggeving is het 2-2:
  “2-2, toch gehoopt op een 3-1”
  en een beetje later 3-1
  “Winst in 2 sets tegen Dujardin, volledig onverwacht en zo 3-1 voor…”

  Maar voor de rest superverslag (zoals het hoort bij zo’n superprestatie)

 2. Hey Captain en teammates, goe gedaan!
  Jammer dat we geen fotootje hebben van onze ploeg!
  Moeten we volgend seizoen zeker aan denken!
  grts,

  Liesbeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *