Verslag Lokerse H1 – Royal Antwerp H1 : 2 – 6

Vorige week zag iedereen het nog helemaal zitten om voor de titel te gaan. Iedereen was vol vertrouwen na de 3 op 4 na moeilijke verplaatsingen op DZ en PPL. Jammer genoeg kon het tijdstip om Antwerp te bekampen op geen slechter moment komen: namelijk ‘the day after’ dat Lokeren den Beker van België in de lucht stak……

Kasteel en buZZe kwamen de sporthal binnengestrompeld met het schuim nog in de ogen en Jordy had de grootste wallen ooit! Sander zag het met lede ogen aan….

Desondanks was de hoop nog niet volledig weg na het zien van de opstellingen: Antwerp speelde met vaste koppels Wannes Ruts(A)/ Dries van Dyck(B1) en Bert Schnabel(B1)/ Thomas Maes(B1). In ‘normale’ omstandigheden een ploeg tegen wie we zeker meekunnen. Jammer genoeg was dit niet het geval….

De dubbels

Sander/Jordy openden tegen Wannes/Dries. 1ste set was Jordy nog in dromenland en ging dan ook kansloos verloren. De 2de set was er blijkbaar beterschap en ze stonden tot 18 gans de tijd (zij het nipt) op voorsprong. Jammer genoeg gingen de smashen van Jordy op een beslissend moment buiten, en set 2 werd ook verloren…..

Kasteel/buZZe speelden tegen Bert/Thomas. Waar we op Antwerp nog 2x zeer nipt verloren in de verlengingen (24-22 en 30-28) was het nu huilen met de pet op. buZZe speelde redelijk verrassend op een goed niveau, jammer genoeg kon de Kasteel minder goed weg steken dat hij de dag ervoor nen bak en meer had opgezopen… Spelen zonder bespanning had geen enkel verschil gemaakt want het geklingel van ijzer was steevast te horen nadat Kasteel de shuttle toegespeeld kreeg. Eerst toen hij de shuttle raakte, en een 2de keer toen hij de racket na elk punt op de grond liet vallen…. Jammer genoeg dus ook hier verlies in 2 sets.

0-2 achter, een afstraffing leek in de maak.

Sander/Jordy speelden erna tegen Bert/Thomas en jammer genoeg was ook dit een draak van een wedstrijd. Waar Jordy iets beter begon te spelen was het nu aan Sander om te beginnen sukkelen. Waarschijnlijk had hij teveel in de adem van Kasteel en buZZe gelopen. Gelukkig werd er nipt in 3 sets gewonnen.

Kasteel/buZZe mochten het proberen tegen Wannes/Dries. Deze keer lag het spel van de tegenstander ons meer en we begonnen zelf ook beter te spelen. Kasteel besefte weer waarvoor die snaren ook alweer dienden die in de racket zaten en we draaiden goed mee. Jammer genoeg moesten we set 1 aan ons voorbij laten gaan. Set 2 begon gelijkop tot 8-8, maar dan om 1 of andere onverklaarbare reden lukte er niks meer, mede door de flickservice van Wannes . We scoren nog 1 punt(waarschijnlijk door een fout van die mannen) en dropen met 21-9 van het veld…..

1-3 na de dubbels: niet echt de verhoopte tussenstand!

De enkels dan

Kasteel mocht openen tegen Wannes en buZZe nam de handschoen op tegen (alweer de sterktse enkelaar van de tegenstander) Dries.

Waar we in het begin dachten dat we een pandoering gingen krijgen, was het helemaal anders.

buZZe ging goed mee tegen Dries en kwam zelfs 14-12 voor! Jammer genoeg ging plots weer het licht uit en Dries maakte 7 punten op rijk en weg was set 1. Set 2 net hetzelfde, we rusten bij 11-9, en 2 minuten later is het 15-9 voor Dries. Verlies in 2 sets, jammer van de 2 dipjes in elke set…..

Kasteel begon ook goed tegen Wannes. Hij verloor dan wel set 1, maar iedereen voelde dat er meer in zat. Set 2 begon Wannes moe te worden en Kasteel liep en sloeg alle alcohol uit zijn lijf. De 3de set was SUPERspannend! Wannes liep wel snel uit in het begin, maar Kasteel kwam beetje bij beetje dichter. Jammer genoeg pakte Kasteel op 19-20 een shuttle buiten, en sloeg deze zelf buiten…. JAMMER, JAMMER!!!!

1-5 achter en GAME OVER!!

De 2 overblijvende enkels waren slechts voor de statistieken…..

Sander bewees dat hij de veruit de beste Lokerse speler was die dag en maakte brandhout van Thomas (21-7 en 21-10!!).

Jordy en Bert speelden de laatste overbodige enkel en dat was er ook aan te merken want beiden speelden onder hun niveau. Bert wou op het laatste net iets liever winnen en won nipt in 3 sets…

2-6, de einduitslag, waardoor Royal Antwerp kampioen wordt in onze reeks!! Proficiat mannen!!

In de douche spoelden we de ontgoocheling van ons af, en in onze container werden we door onze Kasteel nog getrakteerd op Bickyburgers!!!

We onthouden dat:

– er toch een 10-tal supporters zijn opgedaagd om ons te steunen, jammer genoeg konden we ze geen overwinning aanbieden

– we voor de 2x nipt de titel aan ons voorbij zien gaan….

-den buZZe zich echt niet goed voelde, want hij begon –zonder enige dwang- spa bruis te drinken.

– 3/4de van de spelers van Antwerp échte mannen zijn die duvel drinken na de match….

– er wat verwarring heerste omtrent de volgorde van de ingrediënten op den Bicky

– we uitkwamen op het volgende: eerst bruin, dan ajuin,….

– Kasteel dit naar eigen zeggen ook thuis ging uitproberen: eerst int bruin, dan…….

– we alweer culinair verwend werden. Eerst door de Bicky burgers van Kasteel, om daarna tot een culinair hoogtepunt gebracht te worden door de brownies van Vicky! Nog es merci Vicky!

– Vicky haar moeder een goed eterke is, want 1/3de van de brownies was reeds gesneuveld voor het de cafetaria bereikte

– de Verlee vandaag ook bickyburgers zal eten, want we hebben er 2 in de afvalcontainer gesmeten….

– De Johan samen met Dirk Bondroit naar buiten ging en pas na een uur zijn auto bereikte

– Dirk zich moeilijk op zijn zadel kon zetten toen hij naar huis fietste….

– dit verslag al lang genoeg duurt, maar dat er toch nog 1 ding moet gezegd worden

– SPORTING LOKEREN IS WINNAAR VAN DE BEKER VAN BELGIë!!!!!

-buZZe-

0 gedachten over “Verslag Lokerse H1 – Royal Antwerp H1 : 2 – 6

  1. @ Pieter: die 2 hamburgers liggen links vanachteren en kheb ze in een serviette gedraaid da ze niet te vuil zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *