Verslag Lokerse H1 – Wit-Wit H1 : 3 – 5

Zondagavond kregen we een kans om het behoud in 2de liga veilig te stellen. We kregen Wit Wit op bezoek en mits een beetje geluk met de opstelling dacht ik wel een punt te kunnen halen of zelfs de overwinning. Het liep echter uit op teleurstelling en we kregen 3-5 op ons dak. Hier het relaas van een avondje in de Durmehal.
Sander en Sam beginnen in HD1 tegen Benjamin en Christophe. Beide sets hadden hetzelfde verloop, gelijkopgaand tot een punt of 10 en dan plotseling sputtert de motor bij B&C en winnen we daardoor redelijk vlot.
Kasteel en Jordy gaven op dat moment Arno en Jeremie partij in HD2. We wisten dat we de beste Jordy en Kasteel nodig zouden hebben om die mannen van de winst te houden en die beste Jordy en Kasteel gaven gisteren niet thuis en gingen dus redelijk zwaar de boot in. Om eens aan te geven dat ze echt niet goed op dreef waren vertel ik er onmiddellijk bij dat ze in HD4 veel moeite hadden om te winnen in 3 sets van Benjamin en Erwin.
Sander en Sam moeten het dan proberen tegen Arno en Jeremie en we waren in de eerste set goed op dreef. We kregen een waterkansje toen we 19-17 voor kwamen maar Sander wist heel vakkundig het kansje de nek om te wringen door fouten.
Na de dubbels dus alles in evenwicht.
Sander kon met de enkels beginnen tegen Christophe en hoopte die match te winnen om dan uiteindelijk de winst te pakken voor de Lokerse. Set 1 verloopt goed voor Sander tot aan 19-16. Plotseling hapert mijn motor en ik moet set 1 prijs geven met 21-19. In set 2 moet ik de hele tijd achtervolgen en sta zelfs ver achter tot ik een ietwat te trage pluim in mijn handen krijg. Wat ik daarvoor niet kon, ging precies nu wat beter. De punten komen vlot en ik sleep verlengingen uit de brand met zelfs een setpunt. Alle lof daarna voor Christophe die blijft goed gefocust in de verlengingen(die hij zo haat) en wint met 25-23. Jammer van die call op matchpunt, want ik had nog iets in petto om het allemaal iets meer dramatiek te geven. Zij die in de bar zaten weten waarover ik het heb 😉
Klaas, die toen iedereen al stond op te warmen, nog op zijn gemakske een spaghetti aan het eten was, kon aan de slag op HE 2 tegen Arno. Klaas had in het verleden al meermaals laten verstaan dat hij Arno wel aankon. Ik moest hem telefonisch herinneren aan die uitspraak en hem een beetje aanporren om zijn belofte te komen waarmaken. De eerste set haalt Klaas 5 punten. Opwarmen klonk het excuus. Set 2 ging merkwaardig gelijkopgaande en Klaas moest pas de rol lossen op 16. Klaas nooit verlegen om een krasse uitspraak wist te vertellen dat Arno nog verbetert was en dat hij daarop niet voorzien was! Daar krijg je geen speld tussen.
Sam nam het op tegen Jeremie in HE3. Sam domineert, regisseert,amuseert,fantaseert, …, dat laatste soms iets teveel, maar het was er “baf” op. Jeremie smeekte Arno om tacktische richtlijnen en meer support van zijn team, maar het werd een maat voor niks.
Jordy moest dan tegen Erwin het gelijk spel binnenhalen in HE4. Het liep bij Jordy voor geen meter, hopelijk gaat zijn examen wiskunde vandaag beter! En misschien ligt daar wel de reden voor de offday van Jordy. Het is ook normaal dat je als 16 jarige soms de pannen van het dak speelt om de week daarop het tegenovergestelde te doen. Verdienste voor Erwin en eigenlijk heel Wit Wit. Zij kwamen sterker voor de dag dan op veel andere competitie matchen dit seizoen. De reden voor het haasje over in de rangschikking dit seizoen.

Sander A little disappointed captain

0 gedachten over “Verslag Lokerse H1 – Wit-Wit H1 : 3 – 5

  1. Ik was nog vergeten onze dames te feliciteren met hun overwinning tegen de dames van WIT WIT. Op onze vrouwen kan je rekenen.

  2. Sander je weet toch dat ik NOOIT mijn kalmte zou verloren zijn bij die laatste call !!!! dan nog liever een derde set dan die verlengingen te laten duren 😉

  3. Ik weet niet of ik in de derde set nog aan de bak zou zijn gekomen, gij had echt veel jus in de benen. Ik hoop dat ge tegen Oudegem even goed zijt of nog beter. Succes daar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *