Verslag Lokerse H1 – Wit-Wit Ronse H1 : 7 – 1

Het zal door tijdnood een kort verslagske worden en ik kan het ook kort houden, want de uitslag laat weinig ruimte voor veel kanttekeningen. Voor aanvang was er een beetje druk door de beloftes van WitWit om in hun 2 laatste wedstrijden voor de degradatie toch nog eens te stunten. Dan zal dat tegen Lebad moeten gebeuren,  want op Arno na hebben we niet echt spectaculaire dingen gezien. Ook de winst van Lebad tegen Oudegem zorgde voor spanning, we moesten winnen om op een punt van Lebad te blijven en dus de strijd spannend te houden. De feiten dan.

Alle dubbels werden gewonnen in 2 sets. Nooit eerder hebben we dat klaargespeeld tegen Ronse.
Alle enkels werden gewonnen in 2 sets, maar niet allemaal door ons. Arno wist te doen waar tot noch toe niemand in geslaagd was dit seizoen in 2de liga. Winnen van Sam. En verdiend, want Sam had het moeilijk met motivatie en een paar andere dingen en laat ons gewoon eerlijk zijn ,Arno heeft een fantastisch slagenarsenaal en als het kopke goed op de schouders staat, dan weten we allemaal hoe laat het is. Sam verliest dus wel zijn laatste thuismatch voor Lokerse, maar beloofde ons een en ander recht te zetten tijdens het tornooi. Trakteren dus, of beter Werner als legal gardien van Sam.
Nog een feitje. Nooit eerder stonden we zo snel onder de douche. Ze waren in de ontmoeting naast ons nog aan het dubbelen toen we richting Walter trokken.

Kasteel was verantwoordelijk voor de catering en prepareerde zijn specialiteit. Hotdogs for everybody, maar waar Kasteel zijn gedachten waren ’s ochtends bij de bakker is mij niet helemaal duidelijk. Hij bestelde 120 stuks in totaal. We zijn nog de straat op getrokken om volk te zoeken om die allemaal op te eten, maar tevergeefs. Mocht er iemand Hanne, Sander of Anja tegen komen deze week, je hoeft niet informeren naar hun menu.

Nog ne dikke merci aan Inge voor de lekkere Tiramisu. Jou schaal staat afgewassen in de keuken van Walter. En natuurlijk dank u wel supporters voor de steun en medewerking aan de super sfeer in ons ploegske. 

Over 2 weken trekken we naar Gentse waar we weer geen punten mogen laten liggen om de druk op de Lebadketel te houden.

Sander

0 gedachten over “Verslag Lokerse H1 – Wit-Wit Ronse H1 : 7 – 1

  1. Hihi, ben blij dat de tiramisu gesmaakt heeft, maar ik moet eerlijk toegeven dat alleen de schaal van mij was, den inhoud was het werk van mijne chef kok Dirk :o)
    Merci voor den afwas !

    Gtrz Inge

  2. Pieter,
    den overschot van de worsten ligt bij de Walter… Als ge in mei nog competitie hebt moogt ge die op den toog verwachten 🙂 🙂 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *