Verslag Lokerse H1 – Zuid West Geluwe H1 : 6 – 2

Zondagavond speelden we onze tweede thuismatch van het seizoen. Dit keer was de leider uit de reeks, uit het diepe West Vlaanderen, gekomen om ons partij te geven. Z-W is heel stevig aan de competitie begonnen en had slechts 1 keer een punt laten liggen tegen DZ. Bij Lokerse waren weinig excuses te horen en dus wist de captain dat het goed zat.

Sander en Schroyo begonnen aan hun dubbel met weinig fouten en een hoog tempo waardoor Tom en Steve konden volgen,maar nooit gelijk kwamen. In de tweede set was zelfs volgen geen optie meer voor de mannen van Z-W.

Donder en Kasteel opteerden voor een extra warming up door de eerste set aan de Aurelien en Christof te laten. Gelukkig waren ze nu wel warm en aangevuurd door gelach van Schroyo tijdens de kantwissel werd set 2 en 3 makkelijk gewonnen.

Kasteel en Schroyo stonden op HD2 en dat kon wel eens een heel belangrijke worden. Sander dacht dat bij winst de motivatie bij Z-W wel eens kon zoek geraken en dat we dan eventueel de ontmoeting konden winnen. Steve en Tom wisten al wat Sander nog aan het denken was en ze verloren opnieuw met 2 sets tegen 0. Het was niet echt het avondje van de West Vlaamse Kampioenen die nog geen ene dubbel in onze reeks hadden verloren.

Jordy en Sander speelden ondertussen tegen Christof en Aurelien. Jordy had geen opwarmings setje nodig zoals den Donder. De match werd heel droog gewonnen door de Lokerse.

Dan de enkels, ons struikelblok, behalve dit seizoen! Kasteel had zich geoffert op HE1, in set 2 had hij evenwel kans om er iets mooi van te maken. Er zijn weinig mensen die een 15-10 zomaar uit handen geven. Maar ja, Kasteel is en blijft de man van de onvoorspelbare spelverlopen.

Sander gaf Tom partij, Tom maakte teveel fouten in set 1 en verloor dan ook met 21-12. In de tweede set had tom zijn niveau serieus opgekrikt en werd het een gelijkopgaande partij. Sander trok echter aan het langste eind en haalde de overwinning voor Lokerse binnen.

Jordy was op HE4 ondertussen heel gezwind van het veld gespeeld door Aurelien. Voor Jordy was het een matchke teveel na een heel weekend tornooi met een mooi resultaat in het GD met Romy.

Donder wou inderdaad zijn speeltijd weer maximaal gebruiken om de tweede drie setter van de avond te winnen tegen Christof.

In anderhalf uur was de klus geklaard en konden we de bar in voor drank en spijs. Wat een aangename verrassing had Walter voor ons in petto. Nee, geen verandering van sandwickes of beleg maar een leuke, sympathieke, barmeid waar iedereen eens graag zou tussen liggen! Al was het maar voor eventjes. Na 2 rondekes begonnen we dan ook volop te gokken over wat voor BH maat onze barmeid had. Niemand geïnteresseerd in de naam van dat meiske enkel in haar … . Degene die haar naam weet mag het zeggen! Het bleek een B-80 en Kasteel had het eerst bij het rechte eind maar bleek zijn B ke in een D ke verandert te hebben. Ik denk dat hij hoopte dat het een D ke zou zijn. Nu, dat kan ooit nog komen natuurlijk.

Leuke ontmoeting, goed gelachen en nadat de mannen van Z-W laat op de avond nog een Pirrus overwinnig haalden op Sander tijdens een partijtje No Limit poker trok iedereen tevree naar huis.
-Frederik Desander-

5 gedachten over “Verslag Lokerse H1 – Zuid West Geluwe H1 : 6 – 2

  1. kippie van achter den toog zou blijkbaar antigone heten of zoietsps : ze heeft natuurlijk al een lief; maar laat dat jullie niet tegenhouden

  2. wegens verrekking in mijn linker knieschijf van te spelen met de Wymie, heb ik weeral geen tijd om een verslagske te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *