Verslag Lokerse H1 – Zwijndrecht H1 : 0 – 8

Geen 2e kerstmirakel met Chesoes, wel een vroeg paasei.

Gelijk dat den Buik in paniek kan slaan om te weinig volk te hebben om te tappen op de quiz, wat trouwens helemaal goed is gekomen, zo was hij ook in stress om een luttele 20 uren later een kampioenkiller ploeg op de been te brengen. Bedoeling was namelijk om Zwijndrecht af te stoppen op hun titelrace. Tegelijkertijd diende hij bij heren 2 een degradatieduel te winnen. Daarenboven zat de Sander weer ergens in Tsjakamaka, was Florian geblesseerd, was Kasteel er nie en moest de Smurf de meubelen gaan redden voor H2. H3 was ook bezig, dus er werd geput uit H4 en jeugdploegen. Jordy kreeg derhalve gezelschap van Thom Beemer en ondergetekende Stijn Chesoes uit H4, Lander Borgonjon en Seppe Maesen vervolledigden ons team. De sympathieke jongens van Zwijndrecht kraakten bijna spontaan hun 3 meegebrachte flessen cava , dus ze waren nogal zeker van hun stuk. Het feit dat ze met 4 A’s !! op de baan stonden, helpt natuurlijk wel.

HD1: Jordy en ikzelf speelden een heel degelijke dubbel tegen Roeymans en Stijn De Langhe; met een aantal mooie punten aan beide kanten, een aantal foutjes op 16-17 bezegelden ons lot, zelfde verhaal eigenlijk in de 2e set, leuke match maar wel logisch verlies. Ondertussen werden onze 2 C1’s iets harder afgeslacht in HD4, ik denk dat het 5 en 7 was, geen schande natuurlijk.

HD2: Jordy en Beemer speelden dan een heel mooie dubbel tegen Priem en Stijn Van Herbruggen en 2 keer verliezen met 20-22 verdiende toch eigenlijk een derde set.

HD3 Beemer en ikzelf mochten dan weer tegen De Langhe en Roeymans en dan merk je natuurlijk dat de impact van Jordy gemist wordt. Weer een leuke match, maar geen kans op een setje.

Vermits Beemer een beetje ziek was, mochten onze C1’s en ondergetekende ook nog ies enkelen. Seppe werd vakkundig van het kastje naar de muur gespeeld door Roeymans, Lander speelde een zeer behoorlijke partij tegen Gert Priem en 11-21 en 14-21 tegen een A is een goede score. Dan begonnen de 3 Stijnen en Jordy eraan. Onze enige hoop om een paasei te vermijden was Jordy, maar Stijn De Langhe was gisteren toch sterk bezig en Jordy ging kansloos de boot in. 2e enkel : Stijn tegen Stijn (Van Herbruggen), nog wat afgeleid ve matchke met Romy net voor de competitie, was niet voldoende om hem te verontrusten; na 3 liter zweet en veel inspanning (vooral van mij dan) stond 2* 11-21 op de bordjes.

Twas 0-8 en dus vroeg Pasen L De jongens van Zwijndracht waren mathematisch kampioen, en dus werd de champagne formule 1- gewijs rondgespoten in de kleedkamer en douches.

Wat onthouden we:

* Geheel tegen Lokerse traditie weigerde Jordy in de douche champagne te drinken, hier moeten we toch kijken of het bestuur geen maatregelen moet treffen

* Vdputte en buik hebben H2 wel tijdelijk gered in 3e liga, volgende keer B1’s in heren 1?

* Merci Romy voor de broodjes maar wat er in die pottekes zat ???? nobody knows

* Naast dames 1 spelen zorgt ervoor dat we somstijds afgeleid waren als de Seppe of zo aan het enkelen was. Sorry Seppe

* PS dames proficiat met de 8-0 tegen de Panne.

Groeten van Reserve-vice-captain-of- zoiets Ley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *