Verslag Lokerse H13 – Vla-Bad H4 : 5 – 3

Tweede ontmoeting van onze jonkies en al koekenbak!
Uit vorige ontmoeting leerden we dat enkels geen probleem waren voor onze mannen. Het gebrek aan gestalte en pure kracht compenseren ze met techniek en precisie. Het verschil tussen winst en verlies zit vooral in de dubbels.
Ook gisteren was dit het geval. Maar deze keer haalden Siebe en Esslyn en Sander en ik wel onze match binnen. En konden we enkelen bij een comfortabele 2 – 2 tussenstand.
En bij die enkels komen meer en meer de specifieke eigenschappen van de spelers tot uiting: Siebe met zijn vals trage doch venijnige dropspel, Esslyn die nog harder en sneller terugmepte dan zijn ervaren tegenstander en deze amper een handvol punten liet. Sander speelde stofzuiger en visser en kon op die manier zijn tegenstander destabiliseren. Enkel Bjarne had gisteren zijn dagje niet en vocht vooral tegen zichzelf. Toch sleepte hij een derde set uit de brand en leerde hij wat zijn werkpuntjes worden.
Dankzij de 2 dubbels en de 3 gewonnen enkels mochten we voor het eerst (en niet voor het laatst) een overwinning optekenen. En dat zonder onze 2 andere sterkhouders Dries en Matteo die hun beurt moesten uitzitten.
Captain Rik

0 gedachten over “Verslag Lokerse H13 – Vla-Bad H4 : 5 – 3

  1. Een ploeg waar de ene speler bijna even oud is als alle andere spelers samen; je moet het maar kunnen.

    Well done captain Rik (and team)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *