Verslag Lokerse H2 – Latem H2 : 4 – 4

De match die oorspronkelijk volgende week was gepland maar op vraag van Latem naar vorige week werd verplaatst werd uiteindelijk toch maar naar gisteren verschoven. Het had heel wat voeten in de aarde!
Voor Lokerse stonden 5 giant-killers tussen de lijntjes. En zoals steeds liepen de voorbereidingen volgens het boekje.
Kersverse papa Mul had gans de week pinten zitten blazen in de kliniek. Maar hij maakte(tot ons groot plezier) wel tijd om een matchke te kloppen en ons de lengte van zijne zoon preciseren.(van kop tot onderkant penis 53,5cm). Tja, tis ne Mul hé;-).
Den Totem had er een week opzitten met een gemiddelde van 2,5 uur slaap per nacht. Buik had de zaterdag een kruiwagentje of 90 mee aarde versleurd. Famacci zit vol in de verbouwingen (in tegenstelling tot de geruchten heeft het niets met het tv-programma Beautiful te maken). En de Pemel tot slot zat met een klein maagkwaaltje.
Maar laat ons eerlijk zijn. Voor de mannen van Latem was het ook niet ideaal. Karel had blijkbaar het uur niet goed gecheckt dus stonden ze om 17.30u te schilderen voor een gesloten poort. En wa moete dan doen die 2,5u? Op café gaan hangen natuurlijk.

Over de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn. Dubbels 3 & 4 werden vrij makkelijk binnen gehaald door de koppels Buik/Famacci en Buik/Totem. De dubbels 1 & 2 waren net iets te zwaar. Mul/Paemel hadden er mss. een derde setje moeten uitvijzelen na een 17/13 voorsprong.
Ook in de enkels waren de verschillen duidelijk. Mul kreeg er van langs door Karel Sioncke. Paemel speelde knap tegen Bavo De Zutter maar kwam net tekort.
Buik wist Christophe Naessens te verschalken in 3 sets (al was enkel de laatste set het bekijken waard)
Alle druk op de schouders van de captain. Hij slaagde met brio in zijn opzet. Famacci was duidelijk beter dan Manu.
Een billijke 4-4 was de enige correcte uitslag.
De rest van den avond was gelukkig wel interessanter. De prijs voor beste openingszin ging nipt naar den Totem (al zat naessens kortbij). Buik wist de meeste sandwichkes te verorberen en het personeel van Walter kreeg weer behoorlijk wat pikante vragen en opmerkingen te verwerken.
Binnen 3 weken volgt onze voorlaatste wedstrijd thuis tegen Drive.
-Buik-

Eén gedachte over “Verslag Lokerse H2 – Latem H2 : 4 – 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *