Verslag Lokerse H3 – Latem H2 : 8 – 0

Zondag avond was het ook voor Lokerse 3H zover, de laatste wedstrijd.

Gezien we zelf bij Heren 4 de competitie al een tijdje geleden al gedaan was, werd ik terug gevraagd om na de vorige succesvolle invalbeurt tegen Pluimplukkers, nog eens de kleuren van lokerse voor Heren 3 te versterken.

Bijkomend kon ik samen met Dirkie ons configuratie eens testen van dubbelspel, om ons klaar te stomen om de dubbels B2 op Lokerse tornooi kleur te geven.

We mochten van Famacci samen de derde en vierde dubbel voor ons rekening nemen.

Daarnaast werd ook Klaas en invaller Penneman opgetrommeld.

Famacci en Klaas en Famacci en Penneman vervolledigden de dubbels.

Dat Dirkie, afgetraind na een week skivakantie, een vroege BBQ en feest op zondagmiddag, samen met Patjen een niet te onderschatten dubbelkoppel zijn, wordt nu ook door Latem beaamd. Beiden wedstrijden worden op inzet gewonnen.

Famacci met wisselende partners, doet hetzelfde. 4-0 na de dubbels. De stress is eraf.

Gezien we de enige ploeg zijn die moest spelen, kunnen de enkels gelijktijdig gespeeld worden. Dirkie wordt gespaard, de rest mag aantreden.

Famacci mag de enige B1 (Patrick) inmaken. Dat lukt. Ik mag als derde de arena in, en in twee sets kan ik ook mijn B2 (Guillaume, met een “ik smijt mijn raket weg want ik ben boos” ) aan mijn recente palmares toevoegen. Penneman mag de vierde enkel naar de lokerse kant trekken en slaagt daar ook wonderwel in twee sets.

Klaas mag als tweede enkel nog eens tegen een B2 aantreden. Ondertussen staat het 7-0 voor lokerse, en kan hier nog gedronken worden op kosten van Klaas.

Maar ook hij slaagt erin om orde op zaken te stellen en de klassementen te respecteren, zij het in drie sets. 8-0 is het uiteindelijke verdict.

Patjen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *