Verslag Lokerse H5 – Recrean H1 : 4 – 4

We begonnen aan de match tegen Recrean met de boodschap van onze kapitein:‘winnen’.
Moet ook voor een ploeg die wil kampioen spelen.
Met een B1 (Xavier Leman) 3 x C1 (Kristof Meerschaut, Peter De Vos, Rudiger Desmet ) en een D (Joris De Winter) was het dan misschien wel een haalbare kaart.
Na een beetje puzzelen konden we starten met de dubbels 1 en 4
De eerste was voor van Dirk en Steven tegen Xavier Leman en Kristof Meerschaut, Sam en ik namen dubbel 4 voor rekening tegen Rudiger Desmet en Joris De Winter
Van de match van Dirk en Steven kan ik niet veel vertellen (was zelf aan ’t spelen) maar volgens mijn papa (altijd op post als supporter samen met Annick en Werner) was het eigenlijk een verrassing dat set 1 verloren ging (18-21). Set 2 konden ze binnenhalen (21-16) en de 3de set ging jammergenoeg verloren(15-21)
Ondertussen hadden Sam en ik eigenlijk niet zoveel problemen met onze tegenstanders.
Winst tot gevolg met 21-13 en 21-17
De volgende dubbel was voor Dirk en Hannes. De laatste dubbel kon nog niet doorgaan want ook daar was Hannes voorzien samen met mij. Wachten dus tot dubbel 3 teneinde was.
Spijtig genoeg ging dubbel drie verloren in drie sets. (21-17, 16-21 en 16-21)
De laatste dubbel met Hannes en mij tegen Kristof Meerschaut en Joris De Winter verliep vrij vlot met winst in twee sets (21-18 en 21-12)
Ondertussen was Steven begonnen aan zijn enkelspel tegen Peter De Vos
Zelf weinig van gezien maar het was een spannende drie setter.
Steven moet eventjes gedacht hebben dat het aan zijn racket lag, sloeg ze dan maar stuk tegen zijn schoen, maar het mocht niet baten.(17-21;21-19 en14-21) De winst was voor het andere kamp en we stonden meteen na de dubbels en een enkel 2 – 3 achter.
Pieter werd in ’t veld gegooid om de op papier eerste enkel te spelen tegen Xavier Leman (B1) De eerste set ging verloren en wie dacht dat de tweede eenzelfde leven beschreven was, zat er helemaal naast. Pieter speelde een zeer sterke tweede set en sleepte bijna een derde uit de brand. Het werd uiteindelijk 13-21 en 22-24
Mooie prestatie was dat en dit tegen een B1; proficiat Pieter.
Na dit alles stonden we wel 2 -4 achter. Het begon te spannen en het meest haalbare was nog een gelijk spel. Maar dan moesten Sam en Hannes (enkel 2 en 3) wel winnen van Kristof Meerschaut en Rudiger Desmet
Beiden begonnen goed aan set 1 en haalden die ook vlot binnen. Set twee was een ander paar mouwen. Ze slaagde er toch allebei in om in de 3de set de overwinning naar zich toe te trekken.
Het werd dus een gelijk spel. Er zat misschien wel meer in, maar verlies was ook eens heel dicht bij, dus zijn we toch ook een beetje tevreden met de 4-4

-Jordy-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *