Verslag Lokerse H7 – Drive H5 : 6-2

Afgelopen zondag moesten we Drive H5 partij geven. Dit is een titelkandidaat, dus we wisten dat het niet van de poes ging zijn.

Ik miste maar liefst 4 basisspelers nl. onze blokbeesten Frederik, Pieter en Tom en ook Tijl had ik uitgeleend aan H10, de ploeg van Rik.

Ik had Gianni dan in de plaats meegenomen en dat is toch wel een versterking zou ik zo zeggen. Ik, Werner en Jasper maakten ons team dan compleet.

Het werd geen gemakkelijke klus, maar zonder 4 vaste waarden van de ploeg zo een uitslag binnenhalen is toch wel een dikke pluim waard naar ons team toe.

We wonnen dan ook ruim verdiend met 6-2 wat misschien terug de spanning wat terug brengt in onze reeks.

Kort verslag van de wedstrijden

Dubbels
Gianni en Jasper namen de eerste 2 voor hun rekening, ” de oudjes” ik en Werner speelden de 3de en 4de dubbel, de jeugd samen en de ervaring samen !!!!!
Gianni en Jasper begonnen tegen Pieter en David ( C1+C2). De eerste set gingen ze de boot in met 15-21 verlies, maar herpakten zich daarna met overduidelijke winst in
de volgende 2 sets : 21-14 en 21-9. Goed begonnen is half gewonnen.

Ik en Werner speelden dan ondertussen tegen Roland en Tom (2 D’s). We toonden karakter en inzet en het werd een spannende wedstrijd die wij toch naar ons toe konden trekken met volgende setstanden : 23-21 en 21-19. 2-0 na 2 dubbels, dit kon niet beter.

Gianni en Jasper speelden dan vervolgens tegen Ben (C2) en Roland en wonnen vrij makkelijk met 2 x 21-13.

Ik en Werner haspelden de laatste dubbel af tegen David en Tom. In de eerste set waren we niet echt mee en er was een te hoge foutenlast met logische verlies : 9-21.
Maar wij gaven ons zeker niet gewonnen.   In de 2de en 3de set hadden we het goede ritme te pakken en konden deze winnend afsluiten : 21-10 en 21-19.
4-0 na de dubbels : wie had dat werwacht ?

Enkels

Gianni was eerste man tegen Pieter. De eerste set ging moeizaam … maar Gianni won toch met 21-19. De 2de ging makkelijker en werd 21-13.
Bij deze was de overwinning een feit.

Jasper had het ook niet onder de markt met David en had 3 sets nodig om David in het stof te doen bijten om de partij in zijn voordeel te beslechten. Het werd 21-14,18-21 en 21-16.

Werner zijn enkel en mijn enkel was louter een formaliteit, maar we gingen ze het zeker niet cadeau doen.
Werner nam het op tegen David. David won in 2 sets tegen eeen toch wel zeer verdienstelijke Werner : het werd 9-21 en 17-21. Zo had Drive ook zijn eerste puntje beet.
(Werner had er al een druk werkschema opzitten !!)

Ik moest het opnemen tegen Ben (C2) en in de eerste set kon ik Ben nog iets of wat bijbenen : het werd 17-21. In de 2de set ging de vermoeidheid mij toch parten spelen ( tornooi in Zaffelare achter de rug) en Ben won vrij makkelijk met 10-21.

Alzo werd het toch een oververdiende zege voor ons.

Conclusie
– Aanmoedigingen van onze vaste supporters Annick,Myriam en Sam gaf ons vleugels
– 4 titularissen die zullen moeten vechten om hun plaatsje terug te krijgen
– Proficiat aan mijn team met name Werner, Gianni en Jasper ( en ik zelf)  om deze dikke prestatie neer te zetten
– Volgende wedstrijd : thuis tegen de Wuiten op zondag 13 februari om 17.30u (supporters allen op post !!!)
– Alweer een tevreden kapitein van H7.

0 gedachten over “Verslag Lokerse H7 – Drive H5 : 6-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *