Verslag Lokerse H7 – Lede H1 : 3 – 5

Na 2 maand vakantie begonnen we zondag terug aan de competitie met een totaal nieuwe ploeg.

Het was een beetje koffiedik kijken hoe we het er gingen vanaf brengen.

De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen, maar uiteindelijk moesten we toch de overwinning aan de bezoekers laten.
Maar de uitslag geeft toch een vertekend beeld van de wedstrijd.

Kort verslag van de wedstrijden :

Dubbels

Tijl en Pieter – Tom Matthijs en Vincent Ballengier (C2 en C1)

Tijl en Pieter (1ste dubbel samen) streden voor wat ze waard waren, maar moesten toch de duimen leggen in 2 sets : 2 x 14-21.
Voor hun eerste dubbel samen hebben ze het zeker niet slecht gedaan!!!

Frederik en Werner – Tom en Vincent
De 1ste set was voor Tom en Vincent met 16-21. De volgende set kwamen Werner en Pieter onder stoom en wonnen de 2de set met 21-17. De 3de beloofde spannend te worden en dat werd het ook, maar Werner en Frederik moesten nipt de duimen leggen en verloren met 18-21.
Ook hier hun 1ste dubbel samen in de competitie en zeker voor herhaling vatbaar !!!

Frank en Werner (anciens van de ploeg) – Jasper De Rycke en Niels De Troyer (2 D-spelers)
Frank en Werner begonnen heel goed aan de partij en het werd een spannende eerste set met nipt verlies voor ons : 19-21.
We sloegen de handen in mekaar en probeerden dit recht te zetten in de 2de wat ook lukte met duidelijke cijfers : 21-15.
De derde set moest beslissing brengen : het werd een spannende en slopende set (enkele netpunten van de tegenstanders) en verloren zo de beslissende met 21-15.

3-0, geen goed begin zou ik zo zeggen.

Frank en Pieter – Jasper en Niels
1ste set nog niet goed ingespeeld en zo verlies met nipte cijfers : 19-21.
In de 2de probeerden we het tij te keren en dat lukte met duidelijke cijfers : 21-13.
Alweer een derde set die beslissend was, spijtig genoeg niet in ons voordeel en verlies met 20-22.

4 -0 na de dubbels, nie goe bezig !!!!!!!!!!!

Enkels

Tijl – Vincent
Tijl weerde zich voor wat hij waard was maar kwam toch te kort tegen Vincent en verlies in 2 sets : 17-21 en 10-21.

Jasper (Poppe) – Tom
Jasper won deze verdiend na een toch wel erg slopende wedstrijd; setstanden waren 21-16,13-21 en 22-20.
Eerste competitiepuntje meteen binnen voor Jasper !!!

Frederik – Jasper
Ook hier werd het een spannende 3 setter, waarbij Frederik aan het langste eind trok en zo ook zijn 1ste puntje kon binnen halen.
Hij had wel 3 sets nodig om Jasper op de knieën te krijgen : 21-16,19-21 en 21-15.

Werner – Niels
Ervaren rot Werner pakte ook zijn 1ste punt en won verdiend in 2 sets : 21-15 en 21-14.

Alzo eindigde de wedstrijd op 3-5, maar het kon even goed 5-3 geweest zijn als je de uitslagen van de sets bekijkt.