Verslag Lokerse H7 – Stekene H3 : 7 – 1

Na onvergetelijk avontuur in de sporthal van de Wuiten te Hamme speelden we onze volgende competitiewedstrijd terug op vertrouwde basis nl.
bij ons in de sporthal met banken i.p.v. tuinstoelen en water om te douchen waar geen reukje aan zat. Het was de derde wedstrijd in 1 week, maar voor jonge gasten zoals ons mocht dit geen probleem zijn.

We speelden tegen Stekene H3 en op papier moest dit toch voor ons een haalbare kaart zijn.

We deden wat van ons werd verwacht en wonnen met overtuigende cijfers deze wedstrijd nl. 7-1.
Jasper ontbrak wegens competitie met H5.

Kort verslag van de wedstrijden

Dubbels
De eerste dubbel was voor Tijl en Frederik tegen Toon Bouchier (C2) en Bart Taragola (D).Frederik en Tijl wonnen de 1ste set vrij makkelijk met 21-12.De 2de set kwam Stekene nog sterk opzetten maar moesten zich toch gewonnen geven en werd het 21-19 in ons voordeel. Goede start van Tijl en Frederik.

Op hetzelfde moment gaven ik en Werner Rudy Van de Velde(D) en Bart Soenen (D) partij. Ik en Werner speelden goed samen, vochten voor elk punt en wonnen verdiend in 2 sets met 21-14 en 21-18. “De oudjes” hadden een zeer goede partij gespeeld en ik en Werner waren dan ook erg tevreden over ons samenspel.Dit zal zeker nog een vervolg krijgen !!

Voor de volgende dubbel had ik Tijl aan Tom gekoppeld en die hadden het aanvankelijk moeilijk om in hun spel te komen tegen Bart en Toon. Ze verloren dan ook de 1ste set met 13-21. Ze herpakten zich echter in de volgende 2 sets en wonnen overduidelijk met 21-15 en 21-7. Het stond nu 3-0.

Ik en Pieter speelden de laatste dubbel tegen Rudy en Bart. De 1ste set was voor ons en wonnen vlotjes met 21-13. De 2de set verliep spannend en het werd 21-23 voor Stekene. Alle hens aan dek dus in de 3de. Ik en Pieter hadden besloten om alles te geven en wonnen dan ook na een spannende set alweer : 21-17.
4-0 na de dubbels. De zege kon ons bijna niet meer ontglippen.

Enkels

Ik had Frederik op den eersten enkel gezet tegen Toon. “Fredje” hield de spanning erin maar kon toch afstand nemen van Toon en won in 2 sets. Meteen was de zege een feit.
Op 2de enkel had ik gekozen voor Tom tegen Bart. C2 tegen D moest een hapje zijn ( normaal toch) en dat werd het ook met winst voor Tom in 2 sets : 21-4 en 21-12.

We konden al beginnen vieren.

Werner deed wat van hem verwacht werd en won vlotjes met 21-15 en 21-13 tegen Rudy.

Pieter wilde wel eens nog een enkel spelen en ik had hem de 4de enkel gegeven. Hij moest het opnemen tegen Bart. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hier en daar hoorde je tussen de lijnen een vloekende Pieter wat niet veel goeds betekende en hij ging jammer genoeg den boot in met verlies in 2 sets : 17-21 en 13-21. We hebben nog een traktatie te goed zeker hé Pieter !

Einduitslag : 7-1

Conclusie
– Staan mee aan de leiding nu in het klassement
– We denken er wel aan nu maar spreken er nog niet over ( doordenkertje)
– Pieter was een beetje de pineut van de avond
– Volgende wedstrijd naar Drive wat zeer moeilijk zal worden
– Bedankt aan de trouwe supporters : Annick,Myriam,Sam,Gianni….
– Alweer een tevreden kapitein
-Frank-?

0 gedachten over “Verslag Lokerse H7 – Stekene H3 : 7 – 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *