Verslag Lokerse H9 – Evergem H1 : 2 – 6

Zondagnamiddag 16u15: één voor één kwamen ze de herenkleedkamer van de Lokerse sporthal binnen. Het waren noch enkele verdwaalde zatlappen, noch spelers die kwamen douchen na een zware competitiewedstrijd: het waren de spelers van H9! Het galabal van de avond voordien had duidelijk zijn tol geëist: Frederik kwam amper half ontnuchterd binnen met de woorden ‘Help mij!’, Lukas had amper anderhalf uur geslapen en probeerde te wakker blijven door de één achter de andere redbull te drinken enz. Daarbij kwam nog eens dat onze topspeler Mats de week voordien geveld werd door niks minder dan….. een konijn!

De spelers van dienst waren Frederik, Lukas, Nils, Jens en ikzelf (Tom Clauwaert).

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Frederik en ikzelf. We mochten direct aantreden tegen 2 C1 spelers. Hoewel onze maag keerde, gingen we onze huid duur verkopen! De eerste set werd door ons gewonnen met 22-20. In de tweede set kwamen we al vroeg op achterstand maar de goede coaching van Mats zorgde dat we goed terug konden komen, echter setverlies met 16-21. In de derde set herpakten we ons en konden we alsnog de wedstrijd binnenhalen (21-17).

In HD2 moesten Jens en Lukas reeds afdruipen na 2 korte sets. Dat de lijnen wazig leken zal er wel voor iets tussen gezeten hebben.

HD3 (Frederik en Dirk) en HD4 (Nils en Lukas) waren 2 spannende 3-setters. Frederik en Dirk konden het punt binnen halen, Nils en Lukas verloren jammerlijk de derde set met 18 ptn.

2-2 en de dubbels waren gespeeld!

In de eerste enkel mocht ikzelf aantreden tegen een C1. Na twee nipte sets moest ik mijn meerdere erkennen in de tegenstand. Jens kreeg de 2e C1 op zijn bord geschoteld. Ook voor hem zat het er op na 2 sets. Zeer pijnlijk, want hij voelde dat er meer in zat!

Ook Nils (HE3) en Dirk (HE4), die zeer fris oogde naast Nils, moesten na 2 sets de handdoek in de ring gooien.

Na 2.5 uren lag het verdikt vast: een 2-6 verlies voor het dreamteam!

We hebben geleerd dat:

–          Het enkelspel meer aangetast wordt door de drank dan het dubbelspel.
–          Onze tegenstander mag vrezen, in de terugronde zullen we nuchter en uitgeslapen zijn!
–          Mats maar beter snel geneest en in het vervolg van de konijntjes blijft.
–          Redbull drinken tussen de wedstrijden niet zo’n goed idee is.
–          Frederik het ook kan zonder ‘hulp’ 😉
–          Onze vrouwelijke achterban hun kook- en bakkunsten nog veel tentoon mogen stellen, bedankt!

– Tom –

0 gedachten over “Verslag Lokerse H9 – Evergem H1 : 2 – 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *