Verslag Mintons H1 – Lokerse H2 : 2 – 6

Half oktober stond onze eerste echte uitmatch op het menu. Gelukkig was St-Niklaas nog niet te ver voor ons.
Met zijn vijven stonden we present om één van de outsiders in onze reeks te verslaan.
Bij ons mankeerde Hannes wegens tornooiverplichtingen in Latem… bij Mintons H1 was Michiel Polfliet blijkbaar gekwetst waardoor de tegenstanders maar met 1 B1 moesten aantreden.

Alleen Buzze & Driezzz hadden weinig problemen  in hun dubbelwedstrijd. Bij de 3 andere duo’s werd hier en daar fameus geharkt om een derde set te vermijden.

Met een zeer confortabele 4-0 mochten we richting de enkels.
Klaas verslikte zich in Frederik Smet al mogen we de verzachtende omstandigheden van zijn knieoperatie deze zomer zeker niet vergeten.
Dries kreeg met Wesley Lauwers de tegenstander die hij wou. Makkelijk werd het allerminst want hij  moest in een pittige driesetter alle registers open trekken. Het labeur leverde wel winst op en de definitieve 5de winstmatch voor Heren 2.
Met de overwinning in de achterzak hoefde het allemaal niet meer voor Buzze. Hij liet zich gewillig afslachten door Bram De Maesschalck (B2).
Buik zijn eergevoel in enkel ligt op dat vlak wel een pak hoger dan bij Buzze.
Verliezen van nen B2 is not done. Nicolas Van Bruysel deed in de 1ste set wel goed mee, maar moest in de eindspurt toch de rol lossen. Ook in de 2de game kon Buik steeds een voorsprong behouden en gecontroleerd uitspelen.
2-6 was dus een geslaagde eerste test.
Volgende zondag opnieuw in ons vertrouwd zaleke tegen Mintons H2.
-Buik-

0 gedachten over “Verslag Mintons H1 – Lokerse H2 : 2 – 6

  1. Je spelers duidelijk maken waar het om gaat, dat is de taak van de kapitein en dat heb je bij deze goed gedaan, buikie 😉 De bewuste speler mag iets goedmaken van ’t weekend 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *