Verslag Oudegem G2 – Lokerse G3 : 1 – 7

Maandagavond, 20u15 tekenden we present voor de ontmoeting met Oudegem G2.

 

Lokerse: DrieZZZ, buZZe, Courting, Lies, Els en vaste supporter Claire. Elke bleef deze keer liever thuis bij haar ventje…;-)

 

Oudegem: Nils Ottoy (B2; binnenkort B1) , Bjorn De Smet (B2), Veerle Smet(C1), Sofie Vandersnickt(C2) en Saskia Verhaevert(B2).  Michael De Saedeleer was out met een blessure.

DE DUBBELS

Lies/Els vs Sofie/Saskia

De match zelf niet gezien, maar onze dames hebben deze (hoe kan het ook anders) vlot gewonnen, ook al speelden ze voor het eerst samen dit seizoen.

buZZe/DrieZZZ vs Nils.Bjorn

 Voor de herendubbel, waar we toch al een heel seizoen zoekende in zijn, werd deze keer geopteerd voor het koppel DrieZZZ/buZZe. In de heenronde hadden we de fout gemaakt ons kapot te smashen tegen de sterke defensie van het Oudegemse duo. Deze keer opteerden we voor een meer behouden (lees: rondspelende) aanpak, ook al omdat het bijzonder trage shuttles waren. Maar het loonde, nipte maar verdiende winst in 3 sets. EINDELIJK EENS DUBBELWINST VOOR DE HEREN!!!

DE ENKELS

-Intussen was Lies al op het veld ernaast geslopen om daar komaf te maken met Saskia. Alweer een heel makkelijke overwinning voor de ster van onze ploeg…

buZZe trad aan tegen Nils (14 punten maar nog steeds geen lidkaart van B1 gekregen). De 1ste punten werden afwachtend gespeeld. Zowel de 1ste als de 2de set gelijkopgaand tot 9-9 om dan telkens een kloof te slaan door afwisselend mooie punten te maken en onwaarschijnlijke pietballen. Maar eindelijk nog eens een goeien enkel gespeeld en zowaar 4-0 voor…

Els mocht het opnemen tegen Veerle, waar ze in de heenronde nog nipt van verloor. Nu zette ze eens de puntjes op de i met winst in de 1ste set na verlengingen en afgetekende winst in de 2de set.    5-0, zou een paasei er inzitten….

Courtin mocht het opnemen tegen Bjorn (aka De Sis/Jomo). Courtin had zich opgewarmd door ervoor een matchke mix te spelen met enkele spelers van Oudegem. Doch het bleek niet de ideale opwarming. De slagen waren niet secuur en niet ver genoeg. Er werd geweigerd om verre opslagen te geven en als de korte het laten afweten, dan wordt het moeilijk natuurlijk. Of lag het aan de sexy outfit en kreungeluiden van de tegenstander?? Hoedanook,Courtin werd droog gepakt in twee sets door de Jomo. Jammer, maar helaas. Kopke niet laten hangen en hop naar zijn volgende match. De mix met Els.

DE MIXEN

Tot op heden werd er nog maar 1 mix dit seizoen verloren en Davy hoopte stilletjes dat er nog iemand ook eens z’n mix zou verliezen… Maar dit gunden beide koppels Buzze natuurlijk niet. DrieZZ/Lies wonnen afgetekend van Bjorn/Veerle. Courtin/Els hadden nog het meeste moeite tegen Nils/Sofie, met een onwaarschijnlijk-pijn-aan-de-ogen-doende-1steset, maar dit hebben ze gelukkig rechtgezet in set 2 en 3.

 

7-1 , een goede start voor de tweede helft van het seizoen.

 

Voor de rest:

 • De crisis is duidelijk niet voelbaar in Oudegem, waar de verwarming tropische temperaturen gaf! Doch insiders hadden het de weken ervoor nog warmer.
 • De zaalwachter de zaal niet afsluit en ook vrij vroeg vertrekt. De cafetariabaas neemt de taak van de zaalwachter over en sluit de sporthal af. Maar zijn eigen cafetaria laat hij afsluiten door nog iemand anders. Begrijpen wie begrijpen kan.
 • Els, Claire, Jomo en Veerle ons niet konden vergezellen voor den après. De onderwerpen tijdens den après waren restaurantbezoeken, de goede oude tijd van Lies en Courtin in den badminton vroeger en de Courtin die binnenkort een nieuwe titel op z’n werk zal krijgen.
 • De Courtin graag een massage wou van een van de Oudegemse dames en ook tijdens z’n matchen het flirten niet kan afleren. Neen, ik heb het niet op de match van hem tegen Jomo 😉
 • Deze keer Dries z’n kousen vergeten was.
 • Courtin met een netje speelt.
 • Lokerse de cafetaria ginds afsloot en het toch rond half twee was wanneer we in Lokeren arriveerden.
 • Courtin: een rondje mocht geven; geen verre enkelopslag beheerst en daarom steeds kort serveert; en hij zich moeilijk kan concentreren als er gebabbeld wordt op de bank 😉
 • De chips die we gepresenteerd kregen door Oudegem gesmaakt werden, al had een zakske meer niet misstaan…

6 gedachten over “Verslag Oudegem G2 – Lokerse G3 : 1 – 7

 1. den Courtin eindelijk zen promotie!
  Allesbehalve droog, deze keer een vat hé….:)
  Tell me when and where and i’ll “beer” there!

  D. Roog

 2. Ola ola … titel die Courting misschien KAN krijgen! Een goed cijfer geeft jammer genoeg geen zekerheid… maar indien het op 3 maart zo is zal je het wel horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *