Verslag Pluimplukkers G2 – Lokerse G1 : 6 – 2

Gisterenavond mochten we, mede door wat geluk, gaan strijden in Gent om de titel in 2de Liga. En al strijdend gingen we eervol kopje onder tegen een betere tegenstander.De aanloop naar zondagavond liet eigenlijk al vermoeden dat we er niet veel te zoeken hadden. Kaat, Ellen en Jordy zitten volop in examens en testen waardoor de dames zelf niet eens konden deelnemen. Jordy kwam gelukkig wel vanachter zijn bureau vandaan, anders had ik een van de drie meegereisde supporters moeten opstellen. Bij nader inzicht had ik misschien toch beter Kasteel en Buzze laten dubbelen, want Jordy en ik brachten er weinig van terecht tegen een sterk spelende Kris en Geert. In het DD had onze supersub wel het gewenste effect. Joke en Caroline maken kipkap van Leen en Elise.

Dan volgde het gevreesde rondje enkelen tegen de Pluimplukkers. We wonnen er deze keer geen. Joke deed in extremis nog een poging om na een grote achterstand in set 3 toch nog verlengingen uit de brand te slepen, maar moest nipt de duimen leggen tegen de prov.kampioene B1.
De 5 voor die uit Gent was dan al een feit en dus konden we voor alleen wat opsmukwerk zorgen in de mixen. Beide matchen draaiden uit op 3 sets en alleen Caroline en ik konden nog milderen tot 6-2.
Gewogen en te licht bevonden voor de titel in 2de was het besluit na de ontmoeting. De pluimplukkers hebben nu de beste kans op het kampioenschap alleen de mannen en vrouwen uit Sint Niklaas zouden het feestje nog kunnen bederven, maar er lijkt daar in het waasland weinig animo voor te zijn.
Na de ontmoeting werden we getrakteerd op den besten “apres competition 2011”, frieten met curryworst gevolgd door een overvloed aan taart. En ja, er was ook nog een stukske cake voor de liefhebbers! Hmmm lekker en ne dikke merci daarvoor.
Dames en heren van Pluimplukkers 2 het gaat jullie goed in eerste liga en waarschijnlijk tot over 2 jaar.
Ons rest nog een galamatchke tegen Witwit om dit toch wel goeie seizoen mooi af te sluiten.
Grts from the captain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *