Verslag Pluimplukkers G3 – Lokerse G2 : 5 – 3

Na 3 weken pauze zou je herboren aan de terugronde kunnen beginnen maar voor gemengd 2 gaat die stelling niet op. De hoofdreden hiervoor is dat ons ploegje geplaagd blijft door blessures. Na de langdurige blessure van Kristel heeft nu ook Kasteel het ziekenbankje vervoegd. Ook bij de invallers zijn er slachtoffers. Zo moesten ook Liesbeth en Vicky verstek laten.
Niets dan zorgen dus voor de kapitein.
Met Elke De Waele werd toch een fitte dame gevonden die tevens tegen haar oud ploegje mocht spelen. Door de afwezigheid van Kasteel konden we wel ons jeugdig talent eens voor de leeuwen gooien.  Sam was de derde heer.

De dubbels:
Buik en Sam vielen net iets te licht uit tegen Koen De Reu en David Hesters. In de tweede set werd er af en toe iets meegeklopt maar ook hier kwamen we niet in de buurt van setwinst.
Caroline en Elke daarentegen stonden te glunderen na de wedstrijd. Geen één misverstand kreeg ik te horen. In 2 (zeer) korte sets werd er gewonnen.

De enkels:
Achteraf bekeken toch een opstellingsfoutje van onze kapitein. Nooit aan gedacht dat Hesters op 2 zou spelen (wat met de afwezigheid van Tom Van Acker wel het geval was).  Op die manier stond Mul oog in oog met Koen De Reu… wat wel een spectakelwedstrijd tot gevolg was. In een slopende 3-setter bleek er in de eindspurt van De Reu nog iets meer fond te zitten dan bij onze Mul. Jammerlijk verlies dus.
Sam had de aartsmoeilijke taak om David Hesters (de nr. 2 van de B1-ranking) te bekampen. Al speelde hij dapper mee. In de eerste set speelde Sam knap mee tot 11-10 maar met een sublieme serie van 6 punten kon den Boris afstand nemen.  Ook in de 2de games speelde Sam knap mee met af en toe zelfs een knap punt maar vooral de krachtige afwerking van David gaf de doorslag.
In tegenstelling tot de verwachtingen had Caroline het behoorlijk lastig in haar enkel. Al had die steak/friet van een uurtje voordien daar wel zijn aandeel in.  Het werd kauwen en herkauwen…gelukkig met winst.
Elke speelde the battle of the vegetarians tegen Bjoke Mussche. In de eerste set werd een twijfelende service Elke fataal. Ik denk mss. wel 10 servicefouten. In de tweede was het kopje wel leeg en werd er stevig op los geklopt. De derde set zou beslissing brengen… maar opnieuw sloop de twijfel in de slag en ging de match verloren.
In de mix waren Caroline en Buik reeds gestart tegen Hesters en Vangerven. In alle opzichten waren de Pluimplukkers beter dan ons. In het begin van de tweede set gingen we aanvankelijk mee… maar ook hier moesten we uiteindelijk de wet van de sterkste ondergaan.
Mul en Elke hun match was er enkel nog voor de statistieken. Ze verzachtten de pijn tot 5-3.
Onze tweede nederlaag van het seizoen.
Volgende wedstrijd spelen we thuis tegen Oudegem.

3 gedachten over “Verslag Pluimplukkers G3 – Lokerse G2 : 5 – 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *