Verslag Pluimplukkers H5 – Lokerse H5 : 6 – 2

Genaaid door Pluimf**kers

Het speerpunt van de ploeg, Sam VdB, demonstreerde dit weekend op de 8 Nations zijn kunnen. Daarbij een nog hoger niveau demonstrerend dan vorig weekend in zijn bijna overwinning in 2e liga tegen Ruben Van Eetvelt. Hij was dan ook leeggespeeld en kwam stillekes supporteren. Meer energie zat er niet meer in. Om hem evenwaardig te vervangen kozen we opnieuw voor Davy VdP.

Op de 8 Nations had papa Werner Stijn Lekens van Pluimplukkers tegen gekomen. En hoe zit het voor morgen? Awel zegt de Lekens we zijn ferm VERZWAKT. Ons jonkie Arno Boonants (B2) kan nie mee doen en Steven Raes (C1) & Arno Temmerman (C1) ook nie. Maar we hebben 3 anderen opgeroepen : Johan Muller (B1 – basisspeler 2e liga) en W Van Hoeymissen (B2 – basisspeler 1e provinciale) en den Tom Van Acker (B2 – basisspeler 1e provinciale – 9 competitiepunten). Mooi ploegske voor nota bene 3e provinciale …
We hadden ons misschien kunnen verzwakken met Den Donder … sorry da was om te lachen he Donder, wij noemen da versterken 🙂

Van een VERZWAKKING in hun opstelling gesproken … Achteraf bleek hun kapitein Tomas De Man zo eerlijk om mee te geven dat dit in samenspraak was met het bestuur van de Pluimplukkers. Proficiat aan die bestuursgasten, zo hebben ze hun dada alweer bewezen. Vraag maar naar dezelfde bestuursgewoonte aan H6 die ook deze actie van de Pluimplukkers hebben ondergaan bij hun bezoek aldaar …

Maar ale, ’t was duidelijk, ze deden dus duidelijk echt wel in hun broek om tegen ons te spelen. Kampioenen in spé ??????

Verwittigd als we waren stonden we heetgebakerd. Dus bij het binnenkomen al direct nen bedankt gegeven aan hunne kapitein. De Van Hoeymissen kom ik tegen wanneer hij binnenkomt en die vindt da ook nie super om zooooooooo serieus te VERZWAKKEN. Uit eerlijke schaamte gaat hij terug naar huis. Maar ja als ge dan zijn dubbelwedstrijd vervangt door opnieuw Tom Van Acker een derde wedstrijd op het blad te zetten … weer een VERZWAKKING.

Ale om kort te gaan we zijn na de dubbels op 2-2 gedraaid naar de enkels. Daar woog hun VERZWAKKING serieus door en het wedstrijdresultaat was een 6-2 overwinning van de Pluimplukkers.

Die gasten waren gisteren beter. Niks af te doen op hun overwinning. Alhoewel we enkele kansen hebben laten liggen en met ne super super dag als ploeg er nog een gelijkspel uit de brand hadden kunnen slepen.

Proficiat voor die verdiend getrichte overwinning & titel, die moet super smaken he Pluimplukkers!!!!!!!!

Nen dikkere proficiat ook aan de spelers van H5 : Jordy, Hannes, Pieter, Hans, Sam, Steven, Davy & Dirk!

We hebben dit seizoen leuke wedstrijden gespeeld in een hoogstaande 3e provinciale reeks en daarbij gestreden voor wat we waard waren en daarbij dichtbij de titel stranden. Thx voor de pret! Nog twee wedstrijden te gaan, daar gaan we nog van genieten.

-Captain Dirk-

13 gedachten over “Verslag Pluimplukkers H5 – Lokerse H5 : 6 – 2

  1. Ik begrijp de ontgoocheling van Dirk (samen met gans zijn ploeg) maar het is de Pluimplukkers hun goed recht om voor zulke opstelling te kiezen. Ik heb bewust geen censuur toegepast gewoon omdat Dirk zijn emoties en frustraties van zich af schrijft. Ik hoop dat de Pluimplukkers en hun bestuur dan ook geen aanstoot nemen aan dit artikel.

  2. misschien moet ge uw verslag eens schrijven vanuit een objectief standpunt.. en met feiten..geen meningen. zo zou iedereen die dit leest een eerlijk en juist beeld over deze ontmoeting krijgen

  3. Beste Dirk,Bedankt voor dit hoogstaand, sportief en objectief verslag.Een korte reactie wil ik toch kwijt.Uiteraard hadden wij veel liever met onze volledige basis gespeeld, maar dit was helaas niet mogelijk.Uit de heenronde weten we dat jullie ook niet echt happig zijn op het verleggen van matchen en bij jullie een tweede keer te komen spelen, zagen we ook al niet zitten. Het thuisvoordeel mag eerlijk verdeeld worden.Ik denk dat als jullie Davy laten invallen, die ook een basisspeler in 1e is, dat Johan Muller een evenwaardige invaller is.Gisteren won Johan tegen Davy, 2 weken ervoor was het omgekeerd. Laten we dat de vervanging voor Arno Boonants noemen, die aan een schitterend seizoen bezig is, net als jullie Sam.Om Steven Raes en Arno Temmerman te vervangen hebben we uiteindelijk Tom Van Acker gekozen, wat zeker geen verzwakking is, maar zeker geen overkill.Wim heeft beslist om niet mee te spelen omdat we met voldoende spelers waren.Alle matches zijn eerlijk verlopen en er was op geen enkel veld sprake van overkill.Tenzij misschien van onze jeugdige spelers uit onze basisopstelling, die onze echte versterking van de ploeg zijn.Stijn heeft eergisteren inderdaad gezegd dat we extra spelers hebben moeten vragen, omdat we anders te zwaar verzwakt zouden zijn.Bedankt voor dit hoogstaand, sportief en objectief verslag.Tomas

  4. anoniem heeft mss wel gelijk..dit is geen objectief verslag dus ook geen betrouwbare bron..ik vind het laag dat dit een ‘ verslag ‘ kan genoemd worden.

  5. Tomas,Je hebt de aanvraag gedaan om deze ontmoeting van gisteren te verleggen met als reden dat de zaal niet beschikbaar was …Je hebt 3 data voorgesteld. Daarna heb ik uitgezocht en je gemaild dat de drie voorgestelde nieuwe data dagen waren waar jullie al een ontmoetng hadden met een andere ploeg.Je hebt toen gezegd : goed dat jij (ik dus) dat allemaal nakijkt. Merci zei je toen, dan laten we de datum maar houden.Jammer dat dit feit hier vertekend wordt weergegeven als niet graag verleggen van matchen …Je vroeg in de heenronde een week voor de ontmoeting om deze te verleggen terwijl jullie eigen PP tornooidatum (eind september) toch wel al langer bekend was & de competitiekalender was al bekend van 15 augustus, tijd genoeg niet?Zoals in mijn tekstje? / verslagje? staat : wij vervangen evenwaardig Sam door Davy.Jullie volgens onze mening (zie aanhef met vgl waarde) niet echt, … wees daarin eerlijk!En ja op het veld is er sportief gestreden, van beide kanten. Waarom zouden wij er als ploeg niet voor zijn gegaan? Wij hadden niks meer te verliezen … In geen enkele match is er zelfs maar sprake van discussie geweest. Alles is zeer sportief verlopen tijdens de wedstrijden, punten herspeeld indien twijfelachtig en correct uit / in gegeven!En dat Wim beslist heeft om mee te spelen … op het klaargemaakte opstellingsblad van jou (kheb het hier nog) staat zijn naam 2x (enkel & dubbel) ingevuld. Pas door 'protest' denk ik van onzentwege is hij daarop handmatig geschrapt. Stel dat wij niks hadden gezegd … dan had hij meegedaan. Of wil je beweren van niet?Maar soit, 't is voorbij.En zoals ik in mn tekst / verslag schrijf :Die gasten waren gisteren beter. Niks af te doen op hun overwinning. Alhoewel we enkele kansen hebben laten liggen en met ne super super dag als ploeg hadden we nog een gelijkspel uit de brand kunnen slepen.Voila c'est ça …Zie da je de rest wint, succes!

  6. Wel, ik had een gefrustreerde reactie verwacht en zo blijkt het dus ook te zijn. Ik vind het best wel jammer dat er alweer zo een polemiek wordt van gemaakt.Over mijn aantreden stond dan ook heel lang een vraagteken. Ik heb de laatste maand welgeteld 1 matchke gespeeld. Dus ik had al betere tijden gekend.En ik kan me best vinden in de manier waarop anoniem heeft gereageerd. Ik kan hier ook enkele feiten opnoemen waarin Lokerse in een minder goed daglicht wordt gesteld, maar dat is ook alleen maar olie op het vuur smijten en daar doe ik liever niet aan mee. Tenzij het erover gaat natuurlijk.Ook jammer dat er met jullie clubnaam maar weinig zinspelingen kunnen gemaakt worden, ik zou nog beginnen denken dat de verslaggever bij Michel Preudhomme in de leer bent geweest. Ontgoocheling mag er best zijn, maar je moet ook kunnen relativeren! Enfin soit. Nog een fijn seizoen en tot de volgende..

  7. Tom,”Maar soit, ’t is voorbij.En zoals ik in mn tekst / verslag schrijf :Die gasten waren gisteren beter. Niks af te doen op hun overwinning. Alhoewel we enkele kansen hebben laten liggen en met ne super super dag als ploeg hadden we nog een gelijkspel uit de brand kunnen slepen.Voila c’est ça …Zie da je de rest wint, succes!”Is dat niet relativeren??

  8. ’t is gepasseerd hé gasten! ’t is mss niet 100% eerlijk, maar het wordt in elke reeks en bij elke ploeg gedaan, dus ge kunt het niemand kwalijk nemen. Had iedereen van lokerse gisteren super gespeeld, zat er zeker ne 4-4 in, en was den titel voor H5 van lokerse.’t is nu niet zo, so be it….we komen mekaar nog genoeg tegen in competitie en tornooien de komende jaren om sportieve revanche te nemen, dus no hard feelings ;-)buZZe

  9. Ik denk dat elke ploeg wel eens probeert om met de eindmeet (en mogelijkheden) in zicht toch wat meer uit de brand te slepen. Denk dat we er ons allemaal wel eens schuldig aan maken. Nu hebben we de ‘malchance’ dat ons gemiddelde niveau wellicht iets lager ligt dan de Pluimplukkers – topploeg en ’team to beat’ in meerdere reeksen – en dat we wat moeite hebben om onze jeugd te laten doorgroeien. Dus da’s vechten natuurlijk – en er zijn altijd winnaars en verliezers, ambities en teleurstellingen. Ik heb dit jaar ook ferm leren relativeren: ondanks inzet en hoop (en wat ondersteuning nu en dan) zitten we dik in ’t slop met ons 1ste Provinciale. Dus ik sluit me toch aan bij den Davy: spijtig, wellicht toch goeie matchen, straf gevochten, maar “there’s always next time”!

  10. Laten we dit met de wijze woorden van onze anonieme Buzze afronden!We hebben onze kansen gehad en niet gegrepen. Jammer maar niks meer aan te veranderen.Anoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *