Verslag Pluimplukkers H8 – Lokerse H9 : 3 – 5

Zondagnamiddag stond de wedstrijd Pluimplukkers H8 – Lokerse H9 gepland. Spelers van dienst waren deze keer Mats, Tom (Clauwaert), Tom (Pellecom), Nils, Jens en ikzelf (Frederik). Taxi Tom (Clauwaert) vervoerde Nils, Jens en mezelf. Na een kleine omweg vonden we de sporthal waarna Tom zich (zoals gebruikelijk?) op de gehandicaptenparking wou parkeren. Blijkbaar was hij ditmaal zijn kaart vergeten, dus moesten we ons toch verplaatsen. Misschien kan onderstaande foto ons alsnog een kaart bezorgen?

Lag het aan een naburige beerput, de vele (pamperloze?) kleine kinderen, of Tom (Clauwaert), de stank bij de inkom was toch opmerkelijk. Aankomend in de kleedkamer werden ook de messen met de tegenstanders al even gescherpt.

Over na de wedstrijden dan. Op HD1 speelden Mats en ik een goede partij en deze wedstrijd werd dan ook in twee sets binnengehaald. Tom (Clauwaert) en Nils hadden het op de vierde dubbel iets moeilijker, maar ook daar werd gewonnen in twee sets.

HD2 werd door Mats en Tom (Pellecom) verloren door een te grote foutenlast. Zelf kon ik samen met Jens de derde dubbel zonder veel problemen winnen.

3-1 na de dubbels, de champagne werd (in gedachten) al bovengehaald.

Daarna begonnen beide Tommen met hun enkelwedstrijd. Tom Clauwaert moest zijn meerdere erkennen tegen zijn tegenstander en verloor in twee sets. Tom Pellecom daarentegen kon na een spannende driesetter en 5 kokers shuttles de wedstrijd naar zijn kant toetrekken.

Ook Jens en Nils speelden beide een driesetter met wisselend succes. Jens kon deze winnend afsluiten, terwijl Nils op einde toch de boot inging.

Een 5-3 overwinning voor Lokerse, maar opmerkelijk: niet wij (alles voor de (top)sport?), maar wel onze tegenstanders kraakten de flessen champagne.

Na de appetijtelijke broodjes gingen we tevreden en voldaan naar huis.

– Frederik –

0 gedachten over “Verslag Pluimplukkers H8 – Lokerse H9 : 3 – 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *