Verslag Recrean H1 – Lokerse H5 : 1 – 7

We moesten op deze natte maandagavond naar het “verre” Oudenaarde om partij te geven tegen de heren van Recrean, die ons in de vorige ontmoeting toch een punt konden afsnoepen.
Dirk, Hannes, Sam, Jordy, Pieter, Hans en 2 supporters vertrokken vanaf de sporthal met enige vertraging.
Is een Lokerse gewoonte denk ik.
Bij aankomst in Oudenaarde bleek algauw dat den B1 van vorige ontmoeting er niet bij was.
Met 3 maal C1, een C2 en een D speler was het op papier dus een haalbare kaart voor ons.
Pieter en Hans waren vrij vlug op de hoogte dat het in hun dubbel tegen de C2 en den D meppen zou geblazen worden. Het was (een beetje tegen de zin) met plastiek.
En of er gemept werd. De ene smach na de andere volgden elkaar op. De eerste set werd nipt gewonnen, maar het bleek alvast een moeilijke partij te worden. De tweede set was hetzelfde soort spel, maar de “plastiek” kwam telkens terug en onzen Pieter en Hans sloegen zich te pletter tegen die muur aan de overkant. Gevolg; derde set met spijtig genoeg hetzelfde resultaat als de tweede.
Ondertussen waren Sam en Hannes aan hun dubbel goed bezig en wonnen dan ook vrij gemakkelijk hun partij.
De dubbel van Dirk en Jordy werd ook met winst afgesloten na een vrij gemakkelijke match.
Ook de dubbel van Pieter en Dirk was geen probleem, ook al werd het op het einde van de tweede set toch nog spannend.
Ondertussen was Hans begonnen aan zijn enkel waar hij eigenlijk geen problemen had met zijn tegenstander.
Ook Sam boekte in zijn enkel winst in 2 sets na mooi spel tegen een toch wel, voor zijn klassement, moeilijke tegenstander.
De enkel van Hannes begon heel moeizaam. Hannes kwam in de eerste set helemaal niet op dreef, kwam op alle pluimen te laat en sloeg zowat alles wat maar kon buiten de lijnen. Gevolg; verlies in set een.
In de tweede set was Hannes terug de echte Hannes en kon die set dan ook mooi binnenhalen.
Ook set 3 werd mooi afgewerkt.
Jordy was ondertussen begonnen aan zijn enkel tegen de D speler en ja, het was met plastiek.
Hij speelde een mooie wedstrijd en liet zijn tegenstander regelmatig de verkeerde kant opdraven.
Gevolg gemakkelijke winst in twee sets.
Ziezo, de overwinning was een feit, maar onze spelers hadden nog een taak af te werken. Ze werden door de supporters aangemaand om vlug te douchen, maar eentje te drinken en dan terug zo rap mogelijk naar Lokeren. Niet dat het ons daar niet beviel, maar met drie jonge knapen die de dag daarna het beste van zichzelf moeten geven op de schoolbanken is het rap te laat om slapen te gaan.
Of het water was te koud, of ze hadden goed geluisterd, feit is; ze waren vlug in de kantine en na een goeie pint en een cola voor de jeugd waren we om elf uur terug in Lokeren. Eigenlijk is Oudenaarde toch nog niet zo ver zei mijn reisgenoot Hans.
Volgende afspraak tegen de Pluimplukkers zal waarschijnlijk andere koek zijn, maar bij winst kunnen we stilletjes beginnen zeggen waar we allemaal een beetje van dromen “wij worden kampioen”
Tot dan
O ja, voor Pieter en Hans: Is er zo geen gewoonte bij Lokerse van bij als enige verliespunt dan ……………
‘k zou zeggen “vergeet de supporters niet”

– Tony –

3 gedachten over “Verslag Recrean H1 – Lokerse H5 : 1 – 7

  1. Zeg Tony, ge moogt da meer doen, het verslag schrijven!Dan wel liefst als we thuis spelen, want we moesten idd wel heel snel naar huis 😉

  2. Bestaat die gewoont??Is idd wel waar, maar had de jeugd (Hannes/Sam) op Deinze ook niet als enige verloren…Kleine correctie in mijn verdediging: ik dacht dat het een D/C1 koppel was waarvan verloren werd. Want in enkel speelde hij toch met veren??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *