Verslag Shuttle stars H1 – Lokerse H8

Zie hier de voltallige H8 ploeg die vrijdagavond Shuttle Stars partij gaf in een turbulente en geladen wedstrijd in Wachtebeke.

Ze streden er voor een portie frieten met beleg, aangeboden door de (afscheidnemende?) kapitein. Voorwaarde was een 8 – 0 pandoering te vermijden tegen de vice (of is het dan toch vieze) kampioen van 4° provinciale D.

Om de spanning erin te houden (ook bij mij thuis rekenden vrouw en zoon op een portie ongezonde vettigheid) stond er na 7 partijen nog steeds een paasei op ons conto. Gelukkig redde Tom ons na een spannende enkelpartij en behaalde hij zijn 10° competitiepunt (en wordt C2?).

Iedereen blij en met de frieten richting Braamstraat getrokken. Na het uitwisselen van een paar flessen Cava en pralines (waarvoor hartelijk dank aan mijn pupillen) nog een beetje zitten nakaarten met de bende.

Gevolg; na 1.00 u in bed gekropen en de volgende dag niet uitgeslapen op het tornooi van Beveren verschenen. Waarvan Pieter V en Frank DW dankbaar gebruik maakten om revanche te nemen voor hun nederlaag van de week voordien op Danlie…

Mannekes, bedankt voor de 2 voorbije seizoenen. Het ga je goed, al dan niet met ondergetekende, in jullie volgend seizoen.

– Rik –

0 gedachten over “Verslag Shuttle stars H1 – Lokerse H8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *