Verslag Smash For Fun H1 – Lokerse H5 : 2 – 6

Een zondagmorgen, 10u in Lembeke staan, 9u10 verzamelen. Niet evident! Al bij al zagen we er allemaal nog treffelijk uit… Hans zat in het buitenland, voor de rest was iedereen aanwezig.
Eenmaal aangekomen zagen we dat ook gemengde 6 in dezelfde sporthal stond! Gezellig zeg 🙂

De dubbels gingen niet echt super vlot, het spel kon met momenten iets beter. “Zo lang je maar op het juiste moment goed speelt.” Dat resulteerde in een 3-1 voorsprong. En dan ging de 2de dubbel nog verloren met 3 keer 22-20. Eigenlijk was het een 2-1 voorsprong, want de vierde dubbel werd als laatste gespeeld, kwestie van de regels te respecteren…
De enkels gingen wel vlot, ondanks al het gevloek op de kwaliteit van de shuttles. Sam, Steven en ik maakten hielden het kort, alle drie droog in 2 sets. Enkel Pieter op enkel 1 was een maatje te klein voor de B2 van SFF. Zo kwamen we op een 5-2 voorsprong. Opdracht geslaagd.
Dubbel 4 kon starten. “Alé jongens, doe het dan toch minstens voor de eer!” Inderdaad, de concentratie was soms ver te zoeken, maar uiteindelijk wonnen ook Jordy en ik onze dubbel.
Een 6-2 eindstand. We hadden het moeilijker verwacht, maar Lembeke speelde met een licht verzwakte ploeg.

Ondertussen staan we op een gedeelde 1ste plaats, samen met Pluimplukkers. Niet slecht in zulk een zware reeks! Nu een tijdje om ons niveau nog wat op te krikken, tot 16 november, thuis tegen Recrean.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *